Tehnički kutak > Napravi sam

pravilno zagrijavanje skutera po hladnijem vremenu

<< < (4/23) > >>

IvanRox:

--- Citat: 3alfa3 - 15 Studeni, 2011, 16:58:32 ---
A kako da tvoj skuter zna da li ti ides na udaljenost od 5km ili negdje dulje?
On ce se uvijek isto zagriajvat. Ako ti je radna temp postignuta tek nakon 5km, onda ti je moj savjet da ga ne stisces do kraja prije nego odvozis 4km

--- Kraj citata ---
tu si u pravu al na male relacije cekam da prestane trokirat jer smatram daj to valjda dovoljno da nez dojem npr do trgovine

petarpan:

--- Citat: 3alfa3 - 15 Studeni, 2011, 17:02:56 ---Smjesa ti je na granici siromasnog

--- Kraj citata ---

moze hint kako to rijesiti? jel to neki veliki bed?

Grale:
dok je temp.vani kao danas kak je bila oko 6 celzija...mislim da je negdje oko km dosta da otprilike dođe na radnu temp...i onda ga postepeno terat,ne odjednom ful gas...možda sam pretjeral sa samo 300-400 m kaj sam napisal,al to sam odokativno pisal jer sam skužil da mi treba više od minute da pređem ulicu,a to znači da ima km najmanje...a na leru ga ne ostavljam dulje od 30 sekundi,čak ni tolko,al to sam napisal već gore... ;D

Rox-Rab:
koja je priblizna radna temp dobra za lc skutere?

na 4km voznje temp mi bude oko 50 stupnjeva

ujutro kad ga upalim i ako ga pustim da radi na leru treba mu oko 5-7 min da se digne 1 crtica

Zokaaa:

--- Citat: petarpan - 15 Studeni, 2011, 17:12:25 ---moze hint kako to rijesiti? jel to neki veliki bed?

--- Kraj citata ---
Pogledaj stanje sviječice, prvozaj se na full gasu 100m pa ugasi skut izvadi sviječicu pa pogledaj boju.
Idealno trebala bi biti smeđe boje.

Riješenje poštelati omjer zrak/benzin na karbu, ako ne pomogne za koji broj veću diznu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju