Tehnički kutak > Napravi sam

pravilno zagrijavanje skutera po hladnijem vremenu

<< < (3/23) > >>

3alfa3:

--- Citat: Zokaaa - 15 Studeni, 2011, 16:51:41 ---Ja sam sezonu završio, ali ne vjerujem da ti je 300-400m dovoljno da ti se zagrije na radnu temp.
--- Kraj citata ---

Sigurno da nije. Ni usred ljeta. Ovisi kojom se brzinom vozis, ali meni je obicno 3-5km bilo dovoljno doc do radne temp (bez termostata)

IvanRox:
ja ako idem npr 5-6 km od kuce onda zagrijavam 1 km(okvirno) a kad idem malo veci đir np 20-30 km onda ga ne derem do nekih 4-6 kilmetara

3alfa3:

--- Citat: IvanRox - 15 Studeni, 2011, 16:55:45 ---ja ako idem npr 5-6 km od kuce onda zagrijavam 1 km(okvirno) a kad idem malo veci đir np 20-30 km onda ga ne derem do nekih 4-6 kilmetara

--- Kraj citata ---

A kako da tvoj skuter zna da li ti ides na udaljenost od 5km ili negdje dulje?
On ce se uvijek isto zagriajvat. Ako ti je radna temp postignuta tek nakon 5km, onda ti je moj savjet da ga ne stisces do kraja prije nego odvozis 4km

petarpan:
meni kad krenem nrg (bez termostata) skut dodje do 5,5-6soma okretaja i tu zacukava kao da se gusi tak da ga drzim malo ispod toga i moram se dobrih par minuta (par km) voziti da bi poceo osjecati kak na istom gasu lagano ubrzava. obicno kad krenem ide 20-30kmh

kaj se tice kartona na kileru - jel moze prek cijelog il se nesmije prek cijelog staviti neg sam prek dijela, kak to ide?

3alfa3:

--- Citat: petarpan - 15 Studeni, 2011, 17:00:05 ---meni kad krenem nrg (bez termostata) skut dodje do 5,5-6soma okretaja i tu zacukava kao da se gusi tak da ga drzim malo ispod toga i moram se dobrih par minuta (par km) voziti da bi poceo osjecati kak na istom gasu lagano ubrzava. obicno kad krenem ide 20-30kmh
--- Kraj citata ---

Smjesa ti je na granici siromasnog

--- Citat: petarpan - 15 Studeni, 2011, 17:00:05 ---kaj se tice kartona na kileru - jel moze prek cijelog il se nesmije prek cijelog staviti neg sam prek dijela, kak to ide?

--- Kraj citata ---

Nikako preko cijelog. Prekri trecinu ili pola ako vec moras prekrivat. Ja na slabijem midraceu nisam morao prekrivat ni na temperaturama oko 5-10C jer (barem po pokazivacu), mashina je bila na radnoj temperaturi taman da se vozim 100 km/h

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju