Tehnički kutak > Napravi sam

pravilno zagrijavanje skutera po hladnijem vremenu

<< < (2/23) > >>

IvanRox:
ja ga drzim na 7-6 ovisi idem 30-40 al nmvz

JogFromYamaha:
nemoras skut bezveze ostavit da radi dugo jer ce zaljevat

ako hoces ga pravilno ugrijet
upalis ga i cekas da se cok ugasi i onda mozes voziti lagano prva 3 -4km do 1/3 gasa i dok se ugrije po gasu kak got hoces
ako imas lc skut i imas kratke relacije mozes zeti kartona pa prekriti 1/3 kilera da se brze ugrije

IvanRox:

--- Citat: JogFromYamaha - 15 Studeni, 2011, 15:55:48 ---nemoras skut bezveze ostavit da radi dugo jer ce zaljevat

ako hoces ga pravilno ugrijet
upalis ga i cekas da se cok ugasi i onda mozes voziti lagano prva 3 -4km do 1/3 gasa i dok se ugrije po gasu kak got hoces
ako imas lc skut i imas kratke relacije mozes zeti kartona pa prekriti 1/3 kilera da se brze ugrije

--- Kraj citata ---
pa tako nesto mi i cok radi

3alfa3:
1 minuta je neka zlatna sredina. I po ljeti i po zimi. Cak i na sistemu bez termostata koji odma tjera svu vodu kroz sistem. (kao sto je bio moj)

Ali za razliku od ljeta, po zimi 5-10 minuta bez velikih okretaja. Po ljeti vec nakon 5 minuta. To govorim o sistemu bez termostata, a ako je on gore (ili ako se radi o AC mashini), onda prepolovi to vrijeme

Zokaaa:
Ja sam sezonu završio, ali ne vjerujem da ti je 300-400m dovoljno da ti se zagrije na radnu temp.
Npr, na mom skutu se osjeti, ako nije zagrijan do kraja ne vuce jednako.

Ako se vec vozis po hladnijem vremenu na kratke relacije, pa nemoj ga furat do kraja skut i zdravlje ce ti bit zahvalno.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju