Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

PIA-F12 AKA TRIMER by nrgmc2-tuning

<< < (27/72) > >>

cvijo:
inace f12 ti super izgleda  :headbang:

nrgmc2-tuning:

--- Citat: cvijo - 08 Travanj, 2012, 19:39:57 ---inace f12 ti super izgleda  :headbang:

--- Kraj citata ---
barem nekome se svida hahahaha btw hvala, pa planiram opet slozit HE na pia da samo jbg MHR mi je uzeo selettru pa bivsi evo pitaj boga di je finio pa zasad su mi ostali samo multivar, delta i primarni polini xD

pralas:
kakve pi*darije i bakarači,na 2t turpiji se ne gleda stayling i kakve felge ima...
nisi ni stavio masinu gore a vec razmisljas o felgama,jebes to...
posao je sloziti HE da ide kako treba a onda te nitko nece pitati zasto ima različite felge!

ovo stavljanje pia masine necu comm,ta tvom bi mjestu ako vec nisi znao sloziti minarellija stavio gore sp 180 makinu i to sredio kako ti je gumy rekao...ovako ces sloziti HE i ici ce kao serijski sp a potrosit ces brdo para a sreća ce ti trajati jako kratko...znam jer sam ja to sve prošao...
stavis 180 gore,28-icu,multivar,sredis cilindar i već letis a da ne pričam jos kako s drugim dijelovima ide...
da jednom provozas naturpijanu 180-u odmah bi se ostavio ovih igrački...

ovo samo shvati kao savjet ;)

BrZi_46:

--- Citat: pralas - 08 Travanj, 2012, 20:11:35 ---kakve pi*darije i bakarači,na 2t turpiji se ne gleda stayling i kakve felge ima...
posao je sloziti HE da ide kako treba a onda te nitko nece pitati zasto ima različite felge!
ovo stavljanje pia masine necu comm,ta tvom bi mjestu ako vec nisi znao sloziti minarellija stavio gore sp 180 makinu i to sredio kako ti je gumy rekao...ovako ces sloziti HE i ici ce kao serijski sp a potrosit ces brdo para a sreća ce ti trajati jako kratko...znam jer sam ja to sve prošao...
stavis 180 gore,28-icu,multivar,sredis cilindar i već letis a da ne pričam jos kako s drugim dijelovima ide...

--- Kraj citata ---
   :icon_thumright:

pralas svaka cast..ja slazem repliku i narda i tolko hebanja s tim..a ljepo 180 masku gore i ko gospon se vozim...a jbg tak ti je to...

nrgmc2-tuning:

--- Citat: pralas - 08 Travanj, 2012, 20:11:35 ---kakve pi*darije i bakarači,na 2t turpiji se ne gleda stayling i kakve felge ima...

--- Kraj citata ---
ma vozika se da 172 sa 28-com i multivar na zipa, jbg motor ide nemam sta rec ali ako meni je bolje se igrat sa 50 kubika mislim da je to moja stvar ispravime ako grijesim, a ako ides slozit nesto kao sto je HE nece bit to to ako gledas koliko trosis, sta ces parre nisu problem para nema pa kako ide ide, zato cemo sad stavit nesto lagano gore tek tolko da vozi pa cemo polako opet slozit staru makinu kao sto sam na nrg-u imao xD

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju