Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

PIA-F12 AKA TRIMER by nrgmc2-tuning

<< < (26/72) > >>

cvijo:
steta sto meces pia masinu na malaguti....pa ako nisi znao slozit minareli masinu mogo si zvat nekog ko se razumije pa da ti pomogne....i nerazumijem ako ti je zaribo midrace na minareliju nevjerujem da ti nece HE na pia...

nrgmc2-tuning:

--- Citat: cvijo - 08 Travanj, 2012, 19:12:20 ---steta sto meces pia masinu na malaguti....pa ako nisi znao slozit minareli masinu mogo si zvat nekog ko se razumije pa da ti pomogne....i nerazumijem ako ti je zaribo midrace na minareliju nevjerujem da ti nece HE na pia...

--- Kraj citata ---
jer sam vec imao HE na piaggiu i poslje sam bio prodo sve dijelove a nesijecam se zasto  :dontknow:

Miki-speedy:

--- Citat: cvijo - 08 Travanj, 2012, 19:12:20 ---steta sto meces pia masinu na malaguti....pa ako nisi znao slozit minareli masinu mogo si zvat nekog ko se razumije pa da ti pomogne....i nerazumijem ako ti je zaribo midrace na minareliju nevjerujem da ti nece HE na pia...

--- Kraj citata ---
Ne moze mu neko jednom pomoc i amen,HE nije base pa da ga jednom slozis :)

nrgmc2-tuning:
bi se dalo nac negdije jedan evo?? jer njega sam bio imo i najvise me odusevio :P jer ipak polini je polini hahahaha

cvijo:

--- Citat: Miki-speedy - 08 Travanj, 2012, 19:20:38 ---Ne moze mu neko jednom pomoc i amen,HE nije base pa da ga jednom slozis :)

--- Kraj citata ---
pa mogo ga je odvest nekom da mu ustela....mislim na minareli masinu...
pa ako si imo HE pia,,slozi ponovo  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju