Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
PIA-F12 AKA TRIMER by nrgmc2-tuning
BrZi_46:
--- Citat: nrgmc2-tuning - 08 Travanj, 2012, 20:16:52 ---ma vozika se da 172 sa 28-com i multivar na zipa, jbg motor ide nemam sta rec ali ako meni je bolje se igrat sa 50 kubika mislim da je to moja stvar ispravime ako grijesim, a ako ides slozit nesto kao sto je HE nece bit to to ako gledas koliko trosis, sta ces parre nisu problem para nema pa kako ide ide, zato cemo sad stavit nesto lagano gore tek tolko da vozi pa cemo polako opet slozit staru makinu kao sto sam na nrg-u imao xD
--- Kraj citata ---
decki ko voli nek izvoli..svako ima svoje kaj hoce slozit itd itd....tako da...
Miki-speedy:
--- Citat: pralas - 08 Travanj, 2012, 20:11:35 ---kakve pi*darije i bakarači,na 2t turpiji se ne gleda stayling i kakve felge ima...
nisi ni stavio masinu gore a vec razmisljas o felgama,jebes to...
posao je sloziti HE da ide kako treba a onda te nitko nece pitati zasto ima različite felge!
ovo stavljanje pia masine necu comm,ta tvom bi mjestu ako vec nisi znao sloziti minarellija stavio gore sp 180 makinu i to sredio kako ti je gumy rekao...ovako ces sloziti HE i ici ce kao serijski sp a potrosit ces brdo para a sreća ce ti trajati jako kratko...znam jer sam ja to sve prošao...
stavis 180 gore,28-icu,multivar,sredis cilindar i već letis a da ne pričam jos kako s drugim dijelovima ide...
da jednom provozas naturpijanu 180-u odmah bi se ostavio ovih igrački...
ovo samo shvati kao savjet ;)
--- Kraj citata ---
Ic ce mozda na krajnjoj kao serijski sp al u ubrzanju teskooo :)
pralas:
baci oko:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,53263.0.html
i pogledaj sta sad vozim,s vremenom shvatis neke stvari koliko si novaca bacio i da se na kraju ne mozes voziti sa tim a da te murija ne povija...
nakon mjesec dana sam puko i prodo sve,sad sam kupio vx-a vozim se ko čovjek na velikoj tablici,trosi ko upaljac,tih je,imas pouzdanost pod guzicom...kad god hoces mozes staviti 200 ccm i opet letis sa malom potrosnjom a policija ti nis ne moze...di čes bolje
nrgmc2-tuning:
--- Citat: pralas - 08 Travanj, 2012, 20:22:47 ---baci oko:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,53263.0.html
i pogledaj sta sad vozim,s vremenom shvatis neke stvari koliko si novaca bacio i da se na kraju ne mozes voziti sa tim a da te murija ne povija...
nakon mjesec dana sam puko i prodo sve,sad sam kupio vx-a vozim se ko čovjek na velikoj tablici,trosi ko upaljac,tih je,imas pouzdanost pod guzicom...kad god hoces mozes staviti 200 ccm i opet letis sa malom potrosnjom a policija ti nis ne moze...di čes bolje
--- Kraj citata ---
sve to stoji uredu, polako cemo kupit nes ozbiljno a ne skuter 125 4t jer meni to nema po nicemu, ako kupis kupis neki 450 na gore da bi se vozao normalno a do tada cemo se igrat, za sad nije sila, za se vozit imam auto a motor ce za koju godinu :)
pralas:
--- Citat: nrgmc2-tuning - 08 Travanj, 2012, 20:28:36 ---sve to stoji uredu, polako cemo kupit nes ozbiljno a ne skuter 125 4t jer meni to nema po nicemu, ako kupis kupis neki 450 na gore da bi se vozao normalno a do tada cemo se igrat, za sad nije sila, za se vozit imam auto a motor ce za koju godinu :)
--- Kraj citata ---
ja sam ti ovo dao samo za primjer,di čes odma sa igračke od 50 ccm na 450+,de zbroji se malo u glavi...postepeno se ide u zivotu i tako ce najbolje proci...
btw najbolje da odmah kupis haybusu mislim da ce ti 450 biti slabo?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju