Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox 5 sec dok ispali, ne giba..

<< < (6/7) > >>

moto:
da meni jer ja znam da neznam ali ti znas da neznas ali opet neznas da znas da radis sa skuterima

Miki-speedy:

--- Citat: moto - 20 Studeni, 2011, 22:23:50 ---da meni jer ja znam da neznam ali ti znas da neznas ali opet neznas da znas da radis sa skuterima

--- Kraj citata ---
Znas sta ja znam? ::)

kowa_sf1:

--- Citat: Drnda-1 - 20 Studeni, 2011, 22:13:57 ---dajte te skutere onom tko zna raditi s njima  :hello:

--- Kraj citata ---

drnda nisi jedini koji zna radit   :angry7: :angry7:

znam puno toga radit al meni nije tolko u cilju sad se mucit tu na forumu stavi ovo stavi ono ja samo kazem..a bilo je puno motora i gluposti koje sam imao priliku radit......... :icon_thumright:

Rox-Rab:

--- Citat: kowa_sf1 - 21 Studeni, 2011, 00:07:03 ---
drnda nisi jedini koji zna radit   :angry7: :angry7:

znam puno toga radit al meni nije tolko u cilju sad se mucit tu na forumu stavi ovo stavi ono ja samo kazem..a bilo je puno motora i gluposti koje sam imao priliku radit......... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ako si probao gore rolice 3.9 i s njima ti je bio najbolji a nisi se igrao s podloskama onda nisi napravio nista  :icon_thumright:

kowa_sf1:

--- Citat: Rox-Rab - 21 Studeni, 2011, 00:55:35 ---

ako si probao gore rolice 3.9 i s njima ti je bio najbolji a nisi se igrao s podloskama onda nisi napravio nista  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

izmjenjo jedno 5-7 komada debljina podloski  :icon_tongue: cudan je taj minarelli xD

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju