Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox 5 sec dok ispali, ne giba..

<< < (5/7) > >>

danc00:

--- Citat: kowa_sf1 - 20 Studeni, 2011, 21:22:37 ---alaj panjeva i komentara aj ti ljepo gruni 3.2 role i nis nediraj okolo pa probaj motor  :angry7: :angry7: :angry7:
ja kojeg god minarelija sam radio nece razvrtit nijedne role osim 3,2 i 3.9

--- Kraj citata ---

Je da mu trebaju malo lakše "možda" pošto kaže da su mu poslje okretaji visoki...a to ne bi bilo sa teškim rolicama! A druga stvar, on nema serisjki variomat pa da se u njega trpaju rolice te težine...

Mora probat lakše to je sigurno, a kloko lakše bude sam videl!

moto:
Role 3.2 poslusaj mene ja znam da ti neznas ali ti neznas da ti znas  :icon_tongue:

danc00:

--- Citat: moto - 20 Studeni, 2011, 22:09:15 ---Role 3.2 poslusaj mene ja znam da ti neznas ali ti neznas da ti znas  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
Super za tebe!

kowa_sf1:

--- Citat: danc00 - 20 Studeni, 2011, 21:55:11 ---Je da mu trebaju malo lakše "možda" pošto kaže da su mu poslje okretaji visoki...a to ne bi bilo sa teškim rolicama! A druga stvar, on nema serisjki variomat pa da se u njega trpaju rolice te težine...

Mora probat lakše to je sigurno, a kloko lakše bude sam videl!

--- Kraj citata ---

vidi imam aeroxa od lege trenutno kod kuce mhr replica kit....motor je stvarno brutala ali nerazuminem zasto nece krenit ni s jednim rolicama osi 3.9 gr na mallosi multivaru od pijađa je vario i ona ploca sto drzi tegove je minarelli tj malossi
dakle remen super stoji na svom mjestu ali motor neide nikak s drugim rolama nema sta nisam probavo..na seriskom variu jos gore  :angry7: :angry7:

Drnda:
dajte te skutere onom tko zna raditi s njima  :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju