Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox 5 sec dok ispali, ne giba..
Drnda:
--- Citat: kowa_sf1 - 21 Studeni, 2011, 00:07:03 ---
drnda nisi jedini koji zna radit :angry7: :angry7:
znam puno toga radit al meni nije tolko u cilju sad se mucit tu na forumu stavi ovo stavi ono ja samo kazem..a bilo je puno motora i gluposti koje sam imao priliku radit......... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
jesam ja rekao da ja znam, ili tko tocno zna... samo sam rekao da odvezete nekom tko zna..
decko ce potrositi brdo love zbog likova koji krivo govore, zato sam to rekao...
federi koji dolaze uz taj spuh su pretvrdi i skuter zakucava zalosno visoko dok krene i voli onda kuplung kliziti...
puno puta sam to radio jer su serviseri debili pa nekome stave i onda se ljudi zale...
savjet je da vrati serijske za pocetak pa vidi jel ista bolje...
luna500rr:
--- Citat: Drnda-1 - 21 Studeni, 2011, 17:38:40 ---jesam ja rekao da ja znam, ili tko tocno zna... samo sam rekao da odvezete nekom tko zna..
decko ce potrositi brdo love zbog likova koji krivo govore, zato sam to rekao...
federi koji dolaze uz taj spuh su pretvrdi i skuter zakucava zalosno visoko dok krene i voli onda kuplung kliziti...
puno puta sam to radio jer su serviseri debili pa nekome stave i onda se ljudi zale...
--- Kraj citata ---
istina :icon_thumright:
nikome nestarta dobro s zx-ovim federima, samo se dere bezveze :toothy12:
nek stavi mekse federe i sve ce biti dobro, ako je prjenos osim rolica serijski, nek stoji i serijska podloska jer ce s drugom samo dobit rupu na 30...
ima fora za minarelli sto pasu federi za fly na serijsko, meni je s giannellijem i serijskom podloskom odlicno starta s bjelim federima za fly, kostali su mislim 5e prek foruma, dok je set razlicitih federa za serijsko kostao triput vise...
Rox-Rab:
--- Citat: luna500rr - 21 Studeni, 2011, 18:24:40 ---.
ima fora za minarelli sto pasu federi za fly na serijsko
--- Kraj citata ---
ne pasu svi
iz mhr paketa ne pasu
a kad sa serijskog kvacila stavis federe na fly,onda sa fly-em imad dosta losiji start probao sam to
kowa_sf1:
--- Citat: Drnda-1 - 21 Studeni, 2011, 17:38:40 ---jesam ja rekao da ja znam, ili tko tocno zna... samo sam rekao da odvezete nekom tko zna..
--- Kraj citata ---
a nisam te razumio dobro oprosti :D
a i to je njemu mozda najpametnije jbg da sam bliz njega napravio bi mu to džabe xD
ja ti inace radim u skuter servisu skaromoto os i kod mene ti majstor za skutere zavrsio za limara onda mos mislit sto zna stimat skuter :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju