Tehnički kutak > Injection

multivar na ditecha sa serijskim spuhom

<< < (7/9) > >>

Zeljac:
nemoj nista dirat ditech najbolje radi kad je serijala ! ponekad skini presmirglaj orginalne rolice ili kupi neke druge eventualno promjeni feder centralni i male federe i ako imas para kelvar malossi to je po meni najbolje ulozeno dobiveno a spuh multivar ti je po meni bacanje para jer dobijes 20 posto a dades prek soma kuna za dobar multivar i sphuh a za 500 kn max to sam reko promjenis remen rolice i federe i to ti je to !

Grale:
pa bacat pare ne mislim...al sam zx-a dobil badava takoreći...pa rađe stavim njega gore,nego da skidam serijskog,pa farbam i stavljam natrag gore...a nešto bi trebal dobit s njim bar,ne?

Zeljac:
ma dobit ces nesto malo nemoze se to ko na karbu osjetit jer ovdje ti je problem kad je mapa u kompjuteru postelana za onaj spuh serijski i zrak i gorivo nije ko karb da to mozes nastelat tako po meni najbolje kupi crni sprej pofarbaj sphu i vrati gore i ne diraj nista jer ditech kad sve radi najbolje ne prckat nista i ostavit ga kakav je ako bas zelis da dobijes neki zvuk neko malo bolje ubrzanje stavi taj zx al to ti je sve 5-10 kmh nista vise mozda i vise al nije to nista znacajno bolje stavi ovo sta sam ti ja reko remen rolice i federe i da vidis kak ide ditech ;)

Grale:
pa tolko krajnje mi baš i treba...trebal bi po satu ić do skoro oznake kmh?rolice ovak i onak moram mjenjat,pa budem odma uzel gramažu kolka bi trebala...jel bi sa zx-om išla serijska gramaža ili ipak nešto lakše rolice?

Zeljac:
i sa zxom bude samo bucniju skuter maltene ne budes nista dobio jer ditech nema rezonancije jedino mozda u nizim okretajima dobijes da bude startniji al bolje napravi ovo sta sam ti reko a rolice ok 7,5 gr tak nest bi oke bilo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju