Tehnički kutak > Injection

multivar na ditecha sa serijskim spuhom

<< < (8/9) > >>

Tadr3:

--- Citat: Zeljac - 30 Studeni, 2011, 12:53:53 ---i sa zxom bude samo bucniju skuter maltene ne budes nista dobio jer ditech nema rezonancije jedino mozda u nizim okretajima dobijes da bude startniji al bolje napravi ovo sta sam ti reko a rolice ok 7,5 gr tak nest bi oke bilo

--- Kraj citata ---

malo nesta ispod 7.5 su meni bile taman, tj imo sam 6.8 ili 6.7 or rms-a koje su prevrtavale--- mrvicu lakse od 7.5... 7 il 7.2 bi bile taman kladim se

Grale:

--- Citat: Tadr3 - 30 Studeni, 2011, 13:04:31 ---malo nesta ispod 7.5 su meni bile taman, tj imo sam 6.8 ili 6.7 or rms-a koje su prevrtavale--- mrvicu lakse od 7.5... 7 il 7.2 bi bile taman kladim se

--- Kraj citata ---
to si na zx-u imal ne?jbt sad bu još na kraju ispalo da sam tvojeg zx-a nabavil...pošto sam te bil u nekoj temi zajebaval hehe  :icon_biggrin:

Zeljac:
pa to ti on ovako prica za svakoh zxa kuzis ali to je za dayaco remen on imo ja npr sa mitsurosi remen orginalni bilo koje druge lakse da sam stavio nula bodova cak mi je i najbolje iso sa 7.8 i sus i krajnju i sve zato sam ti reko 7.5 sve ti ovisi od motora do motora to moras sam probavat

Grale:

--- Citat: Zeljac - 30 Studeni, 2011, 16:56:13 ---pa to ti on ovako prica za svakoh zxa kuzis ali to je za dayaco remen on imo ja npr sa mitsurosi remen orginalni bilo koje druge lakse da sam stavio nula bodova cak mi je i najbolje iso sa 7.8 i sus i krajnju i sve zato sam ti reko 7.5 sve ti ovisi od motora do motora to moras sam probavat

--- Kraj citata ---
ma ja ga zajebavam gore za njegov zx koji mu je bil na ditechu kaj su mu ukrali,nebitno za ovu priču...znam da trebam sprobavat,samo otprilike da znam gramažu i onda + - 0.2 g pa vidim kaj paše...

Lenko:
Na malossi variomat sam stavio 7gr rolnice i crvenu malosi oprugu. Mislim da treba još malo teže. Tvrda opruga=teške rolnice. Meka opruga=lakše.  Sa ZXom se dobije malo, 1KS. Sad mi ide 80-85, nadam se da će sa 7,5 ili 8,0 ići bolje. Čekam toplije vreme za igru ! 

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju