Tehnički kutak > Injection

multivar na ditecha sa serijskim spuhom

<< < (6/9) > >>

ivek_sr:
Više dobiš sa multivarom nego sa spuhom... moj skut ide 3 km/h bolje sa rr-om nego sa serijalom... ali najbolje ti je uzet kit ;)

Iwo SR Tuono:

--- Citat: Tadr3 - 11 Studeni, 2011, 16:20:27 ---ma ima sitne razlike, nema rupa, i krajnja mrvicu veca...

ja si kupio novi zapakirani multivar prije mjesec dana za 200kn (tj frend mi nasao) i sad ga nemam di postavit jer mi zdipili skuter

--- Kraj citata ---
ja nisam imao rupa nikakvih u serijali kad je skuter bio, sa multivarom je skuter išao osjetno lošije, kao da vuče s manje momenta, dok sa serijskim variomatom je od nule otkidao baš kako treba, zato ako se ide u bilo kakav posao ide se redom, prvo auspuh redsponge i polini čašica i onda 70cc i onda multuvar nakraju ili tek nakon auspuha ako osjetiš rupe u ubrzanju

serijski vario je jako dobar od ditecha,zato nema potrebe, problem je minarelli kojeg sa serijskim variomatom uštelat je samoubojstvo

Grale:
da ne otvaram novu temu.nabavil sam zx,stanje salon...e sad,vidim da vas je dosta ga imalo gore,znaci kak ste ga nastelali sa ser.varom i ak ste poslje stavljali multivar,kakva je razlika?

ivek_sr:
o bože :) nema štelanja skuta nije to karb :) jedino zavisi koji kit se uzme polini pa se dobije čašića ili malossi pa se dobije komp sa njime... ditech nema rezonanciju dakle spuh sam po sebi ne igra neku veliku ulogu...

Grale:
nisam mislil na štelanje,dizna ova dizna ona...injektori su dizne...nego sam mislil na štelanje kao, koje rolice su stavljali,federčiće i centralni koji su išli,ak su išli neki drugi osim serijskog...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju