Ostalo > Motocikli

Tomos APN 6..

<< < (9/11) > >>

ivanm:
ovaj klip je iz Taiwana a ne iz Albanije ili Kosova, ovakve komentare mi ne pišite po topicu..
da sam htio bolji klip uzeo bi Srpski Motins..
ovo je prevalilo 300 km bez beda i ide super za sada, kad napravim 5000 km, opet stavim novi i gas..

dino gp1:

--- Citat: darac_402 - 25 Listopad, 2008, 23:28:54 ---to je ovaj siptraski klip po 80kuna,uzmi pravi meteor 200kuna

--- Kraj citata ---

:protest: :sign014:

dhorvat:

--- Citat: SlowRider - 17 Ožujak, 2008, 22:07:03 ---Koliko si dao za Lasera? 150kn?

Laser je los rez. auspuh koji kasno pocinje raditi. Steta sto nisi kupio Lipnika ili MF-a onda je to druga prica...
Al opet je bolje neg serijski.

--- Kraj citata ---

A opet s treće strane je serijski spuh na starim modelima duplo bolji od zagušenog serijskog na novim tomosima.

Bratić mi dobil novog A35 Targa i motor je dobro išel dok se nije auspuh zaštopal nakon 5 mjeseci... Niko ni znal o čemu se dela, makar ja sam sumnjal na j*** uljnu pumpu pod sicom! I vidlo se da na auspuhu ne da slini, nego da baca ulje van!

Kad više uopće nije išel s mjesta, dođem ja kod bratića, skinemo auspuh i velim mu da krene! Skoro je z motora opal kad je  motor krenul!

Kupili su neki rezonantni spuh u servisu (neznam koji  :dontknow:) motor ide ko bez auspuha - živčano!  :toothy3:

--- Citat: filiplatinovicz - 14 Kolovoz, 2008, 03:36:03 ---ne budi skroman... kaj to znači da nije lijep? slobodno priznaj da je ružan kao pasja drkotina!

--- Kraj citata ---

:uff:

SlowRider:

--- Citat: dhorvat2 - 27 Listopad, 2008, 11:46:54 ---
--- Citat: SlowRider - 17 Ožujak, 2008, 22:07:03 ---Koliko si dao za Lasera? 150kn?

Laser je los rez. auspuh koji kasno pocinje raditi. Steta sto nisi kupio Lipnika ili MF-a onda je to druga prica...
Al opet je bolje neg serijski.

--- Kraj citata ---

A opet s treće strane je serijski spuh na starim modelima duplo bolji od zagušenog serijskog na novim tomosima.

Bratić mi dobil novog A35 Targa i motor je dobro išel dok se nije auspuh zaštopal nakon 5 mjeseci... Niko ni znal o čemu se dela, makar ja sam sumnjal na j*** uljnu pumpu pod sicom! I vidlo se da na auspuhu ne da slini, nego da baca ulje van!

Kad više uopće nije išel s mjesta, dođem ja kod bratića, skinemo auspuh i velim mu da krene! Skoro je z motora opal kad je  motor krenul!

Kupili su neki rezonantni spuh u servisu (neznam koji  :dontknow:) motor ide ko bez auspuha - živčano!  :toothy3:

--- Kraj citata ---

Nova targa ima granu auspuha kao mali prst. I uljna pumpa nije ispod sica, nego je samo posuda. A uljna pumpa od targe je bolja nego na skuterima.

neer:
eh da kazem samo evo ovaj susjed ima hrpu djelova za tomose ako ti bude trbalo sta samo reci sve super valja za malu paru  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju