Ostalo > Motocikli

Tomos APN 6..

<< < (10/11) > >>

dhorvat:

--- Citat: SlowRider - 27 Listopad, 2008, 17:55:54 ---Nova targa ima granu auspuha kao mali prst. I uljna pumpa nije ispod sica, nego je samo posuda. A uljna pumpa od targe je bolja nego na skuterima.

--- Kraj citata ---

Jedno mislim, drugo pišem!  :sad3:

Htel sam reć da čim sam videl posudu za ulje pod sicom odma mi je bilo jasno od kuda ulje u auspuhu...

Sto posto je pumpa prejako otvorena jer i na novom auspuhu mu slini iza. A ne voze se polako na tom motoru da bi ga zagušili  :icon_thumright:

ivanm:
prelivni kanali su čudni na novom apn-u..
moram to pregledat malo kad budem brusio na 39L mislim..
ima neka prirubnica između cilindra i bloka koju nisam htio dirat jer nisam imao vremena, ali smanjuje prelive za pola brijem..
lasera sam uzeo jer nije bilo lipnika kad sam tražio..
nema veze sve je to tu negdje..
laser ima dobar zvuk.. :icon_biggrin:

HondaX8rs:
Ako imas biax glodalicu modao bis izglodati kanale,spustiti glavu za 1.5 mm pojačati kvačilo(znaci staviti kvacilo sa 6 federa),spuh drugi a i dobar ce ti biti i Laser ,karburator od min 15/15 Dellorto,vanbrodksu struju 12V25W itd. a trebao bi ti ici malo bolje ;)

Evo ti mjera kanala pa si pogeldaj  :icon_biggrin:       http://postimage.org/image/zowd0lms/

wonderkid:
digao si temu staru 3god,ocito je da nema vise apna

HondaX8rs:

--- Citat: wonderkid - 28 Listopad, 2011, 11:07:16 ---digao si temu staru 3god,ocito je da nema vise apna

--- Kraj citata ---

a jbg. mislio sam mu pomoci ali nista  :o :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju