Ostalo > Motocikli
Tomos APN 6..
Brla:
bratićev susjed ima na apenovoj rami petnajinu mašinu. slago ga je ak ste možda čuli za Antonia Kossia - njegov stric koji i njemu motore slaže. ima klip 42 l serijsko paljenje i auspuh od elektronika koji je na kraju otpiljen i još mikunia 21... e to stari moj na niskim nejde nikam a dok dobije okretaje samo beči i muti ti se pred očima kak to ide stravaaaa, naravno tu je prerada cilindra koja je tajna kod tomosa.... najbolje je na trkama tomos kupa dok majstori skidaju cilindar ljepo te zamole da se makneš :D
ivanm:
bumo vidli..
zasad imam Laser, kupio sam neki L klip pa ću ga smontirat..
bitno mi je da ide malo bolje nego serijala jer je ovo fakat presporo, za samoubojicu rođeno za ZG ceste..
SlowRider:
--- Citat: ivanm - 20 Listopad, 2008, 08:42:07 ---bumo vidli..
bitno mi je da ide malo bolje nego serijala jer je ovo fakat presporo, za samoubojicu rođeno za ZG ceste..
--- Kraj citata ---
Ovaj klip ima 2 karike, zar nije L klip samo sa 1 karikom :icon_scratch:
I ja sam presao na sporije i stedljivije prijevozno sredstvo, razlog tomu su kolone u spici tako da nema logike voziti ista jace. Ali dok se nadjem na brzoj cesti bez zastoja, nastaju problemi. Pitanje je vremena kada ce me pokupiti neoprezni vozac ili neka budala...
speed:
danas sam dobio raskopanu masinu u dvije kutije od apn 4,sad na prvo oko vidio sam da su radilica i klip u banani i da trebaju novi,i svi lezajevi,di to sve kupiti ,ili je lakse novu masinu polovnu kupiti
darac_402:
--- Citat: ivanm - 20 Listopad, 2008, 08:42:07 ---bumo vidli..
--- Kraj citata ---
to je ovaj siptraski klip po 80kuna,uzmi pravi meteor 200kuna
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju