Ostalo > Motocikli

Tomos APN 6..

<< < (7/11) > >>

Crazy Kuree:
staviš Gianelli Shot na apn, delorto 19 , e5 gljivu hahaha imo moj frend bt on uzme brusilcom skrati klip i puno bolje ide al ne traje dugo

aprilija top:
imas i kit arisal 44 za tomosa to stavis frgu 21 i neki jaci spuh od skutera tipa nardo,shot roost i letis al 100kilometri i onda sve novo nanovo

pajo:
vidi je vespica dan danas pali is prvegle godište

hawk:
ja sam imao jednog apn-a 6. imao je 5 brzina i sve drugo serijski i stavio sam u auspuh komad lima i dobio nešto kao rezonantni. mjerio sam ga sa autom iišao je 75 km/h... i kad su bila dvojica nije ništa osjetio.. išao je ko metak i onda sam ga prodao za 2000kn i starci mi uzeli za rođendan gileru stalker

ive_91:
malji ke bulazins apn 75. pa nisam jednog imo da ide sa orginal klipom i spuhom 75. da si bin laden a iza tebe sve vojske svijeta nebu iso prek 60 banki sa 5 brzin pa da denes celu metalursku industriju ha auspuh  :binkybaby:...

apn 42klip skracen na tocnu mjeru, i na cilindru samo sređen ispusni i usisni kanal sa 14mm frgom i malo obrađenom i spustenom glavom on ne da ce ic... nego ce ic a znam to iz iskustva.. naravno i lipnik rezona... sa 5 brzina ide 75 kad si sam sa dvojicom navuce 65-70 bez nekih problema a kad si sam nikad nebus koristil prvu brzinu.. ja ju nisam nikad. kretal u 2 i u brdu i svigdi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju