Ostalo > Motocikli
Tomos APN 6..
majic_sk:
--- Citat: filiplatinovicz - 14 Kolovoz, 2008, 03:36:03 ---ne budi skroman... kaj to znači da nije lijep? slobodno priznaj da je ružan kao pasja drkotina!
--- Kraj citata ---
:icon_biggrin: :icon_biggrin:
prvi put čujem za ovaj izraz.... :toothy12:
aprilija top:
pa to ti je maska samo zatop ide bas kaj nek je ruzan nek govori ko kaj oce i meni je ruzan al sva pozornost ide na mene kad se vozim jbg :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
neer:
--- Citat: aprilija top - 12 Kolovoz, 2008, 19:41:13 ---za pocetak spusti glavu naj jeftinije samo smirglas do ibera ak oces i osjeti se dosta ewo slike mog projekta : nije bas nekaj ljep al ide :
--- Kraj citata ---
evo bas i ja kemijam s cilindrom od apn-a prosirio kanale i podgao ispuh 2 mm s unutarnje strane usis i prirubnicu prosirio za 3mm i glavu rijesio spustio je da squish bude sto manji
prirubnicu sad jos samo nabavit negdje dovoljno debelog klingerita i rjesiti brtvu prirubnice......imamo laser auspuh ko od ivan m i karb 14 bing...dosadno je malo a neda mi se ljencarit pa se zajebavam ovak hehe..
tomica89:
nema do apn-a 6......moj prvi motor i nije bilo mjesta kam nije mogel dojti :headbang:
NEO:
automatsko paljenje nogom 6 puta xD
dosta zavisi o gidištu mašine ovi novi neidu... Ja imam Babettu 225 50ccm i trebo bi neki aspuh za nju sad ide 50 km/h isto ko automatic je ak neko ima za prodat nek mi javi...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju