druga stvar je ako je radilica za smece
i ova je bila za smece zato se nije stedjelo na lupanju,blokove smo razdvojili radapcigerom ali nije bas ravan tako da je i on sj#bo navoj kod magneta
kad budem skidao sa roxa radilica ostaje znaci nije za smece treba citava doc van
ikakva ideja ili jednostavno uzet radapciger sa SC?
Ej, kome treba čekić za tak nekaj taj ili je profesionalac ili ne zna kaj radi. Kompletnu mašinu od Aeroxa sam raskopal bez iednog lupanja čekićom, jedino za kaj mi je trebal gospon čekić je na kraju za centriranje radilice, da ju namjestim u centar i to je bio neki plastičnjak i naravno matica na navoju.
S radapcigerom ne budeš mogel skinut niš na Aeroxu, jer se magnet ne da uhvatit sa radapcigerom a ostalo se ni ne skida s njim. Trebaju ti neke navojne šipke i čelični limovi te bušilica i matice, i sve se da iskemijat s time.
Magnet je preblizu bloku i jednostavno ga nemreš zakapčiti sa radapcigerom, ja sam ga zvadil tak da sam odšrafil ona 3 vijka koja pokreću vodenu i tam sam zašrafil 3 navojne šipke i gore flah i jednu šipku na radilicu i španaj...
Sve se da raskopat samo trebaš malo alata i materijala. Mislim ne velim da nije dobro imat radapciger ali sa klasičnim si nemreš pomoći...a vidim da ima neki baš za magnet na Aeroxu, samo jel ti se da dat pare za njega ili se igrat s time doma.
Al velim, nikad ne lupaj sa čekićem, a pogotovo ako nije gumeni. Uvijek ali uvijek sjebeš navoj ili ne daj bože nekaj na bloku, taj vraži aluminij ti puca ko staklo
Sve mora ići dole sa raspoređenom silom i polagano španaj
Da treba ti onaj dihtung, to ti je da ti i smeće ne ulazi do magneta.