evo da malo javim novosti,i alje se prikupljaju dijelovi na roxu se nista ne radi,trenutno sređujem plastike od benelija
sutra dolazi roba sa SC,trebalo bi doc:
za benelija: klip,lezajevi i semezinzi sceed42,set brtvi
za roxa:plavi pokrov brave,plavi cep getribe,plavi L ventili,remen motoforce kevlar,ventivar hebo hrs,klizaci za polini variomat,dizna 72(trenutno je 70 ali 72 ce bit premala morat cu uzet vecu)
yasuni-r je doma,bit ce spakiran dok se sve ne sredi necu ga uopce stavljat do tad
e sad ovu narudžbu cu uzet radilicu i zadnju polutku,kit cu zadnji
radilicu mislim uzet CM supercharged sa punim polutkama,cijena je oko 550kn, je ok ta radilica?
polutku ciljam na bgm sa 3 kuta paljenja,dancu se pokazala dobra tako da mi je prva upala u oko,ove druge su za duplo skuplje
uzet cu sve nove lezajeve i semeringe sta se da zamijenit (za radilicu imam),u vilice stavit gušće ulje da budu malo tvrđe
to je za sad u planu,kasnije pred ljeto samo da me doceka za zamijenit gume i to bi bilo to za ovu sezonu,naravno sve plastike cu ponovno lakirat u boju u kojoj je,polirat deklo,vodenu i tako te neke sitnice,mislio sam i felge al neznam dal bi mi to bilo malo prekomplicirno