Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 25 Gostiju pregledava ovu temu.
evo malo da dignem temubio maloprije na tehnickome,prosao je bez problema ali sam dobio par stvari koje bi trebao rijesit- na valjcima je isao 51,vjerojatno jer je stavljen duzi remen i rolice su prelagane, malo je popustio gas da bude oko 49 i to je to
- reko mi da nesmijem ispred imat plave diodice al vise-manje za njih ostaju one na mjestu kasnije cu stavit par slike u kakvom je trenutno stanju a za par dana ide rastavljanje,moram neke plastike i felge farbat
di si bio na tehničkom u rijeci ili ja sam proso sa plavima diodama
koliko ide rox bez blokada?btw. zašto nebi smjele plave diode? (upadaju u oči nekome? )
Čitaj zakon
kud bi došli kad bi svatko imal boju svjetla kak mu se hoće...
Bilo bi fora kombinacija ljubičasto-bijela
Felge i plastike u koju boju idu u crnu,ili??Svidjaju mi se polugice kocnica,projekt nije los. Ali mislim da ces ga sa crnom previse ugusiti.Izgledat ce kao da je netko umro,crno sa ljubicastim!!! I da obavezno ga rastavi,i operi ga jebacki.Blokovi i amortizer izgledaju kao da si ih iz mora izvadio nakon 20 god.
kod mene to nitko ne radi a i neznam koliko bi me sve to izaslo da idem slat nekome
cekaj, tebe je na tehnickom pustio s tako ismirglanim plastikama i sto ti je to vec oko stop svijetla?