Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019
Rox-Rab:
sad sam se sjetio da bi mogao napisat koji ce trenutno setup bit gore:
S6 StreetRace 70ccm
MF evo radilica sa punim polutkama
Malossi igličasti
Yasuni-R
MF 17.5 karb
Red sponge
Polini evo kevlar remen za overrange
Polini hi-speed variomat
TGB linearna polutka
S6 mkII kvačilo
S6 zvono sa rebrima za hlađenje
mislim da je to to sta se tice masine za sad
Josip:
--- Citat: Rox-Rab - 12 Rujan, 2012, 20:15:41 ---sad sam se sjetio da bi mogao napisat koji ce trenutno setup bit gore:
S6 StreetRace 70ccm
MF evo radilica sa punim polutkama
Malossi igličasti
Yasuni-R
MF 17.5 karb
Red sponge
Polini evo kevlar remen za overrange
Polini hi-speed variomat
TGB linearna polutka
S6 mkII kvačilo
S6 zvono sa rebrima za hlađenje
mislim da je to to sta se tice masine za sad
--- Kraj citata ---
koliki je taj evo remen kad ide u tgb polutke, mislim polinijeve su 128, jesu tolike i tgb?
da ti nebi remen bio van polutki, ili si vec probao?
Rox-Rab:
remen je 782x17.2,tako nesto
gle kad sam imao na serijskim polutkama 760x16 iza je bio pri vrhu, a za 10mm je duzi nego serijski
ova polutka je veća za nekih 10mm ako ne i bolje, tako da bi taj remen bio taman, ovi 747,752... su mi svi kratki i nema smisla na tu polutku stavljat kratki remen jer se ne dobije nista, nadam se da ce ovaj bit taman negdje pri vrhu
cvele60:
Duzim remenom,bez variomata sa vecim precnikom gubis na max brzini jer zbog vece duzine nece moci da se spusti do kraja u zadnje polutke....Iskoristi TGB polutku zbog linearnih kanala a remen ostavi sa "normalnom" duzinom....
Rox-Rab:
mislim da si u krivu ali nema veze,to je moje misljenje,kad dođe remen cemo provjeravat jel dobar ili los
ako samo polutke stavis remenu iza treba jos 1cm do vrha i konstantno je remen napet jer se polutke ne mogu otvorit do kraja, krajnja je ista kao i sa serijkim polutkama
a s vecom polutkom i duzim remenom bi trebao dobit krajnje jer i na variomatu i na polutci fali da dođe do vrha, jedini remen koji je isao do kraja je bio hebo s belt, 760x16mm :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju