Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019
Rox-Rab:
ma gle mogu stavit i samo novi semering ali me jednostavno zivcira taj luft jer su vibracije dosta vece i sve plastike mi se tresu, uglavnom to je 1 dan posla ako se od jutra uhvati kako treba
danc00:
Tako je, i ja da sam si istavil skuter ovu zimu bi stavil SKF C3 100%, C4 totalno nepotrebno...previše je to lufta, čak i za midrace... C3 je ok, i manje su vibracije 100% ! Čak bi stavil i KOYO Japan čelični kavez, tj vratil bi gore original ležajeve!
Ali zbog tog ti nije izbijen semering to budi siguran :icon_thumright:
Rox-Rab:
--- Citat: danc00 - 12 Rujan, 2012, 17:07:32 ---Tako je, i ja da sam si istavil skuter ovu zimu bi stavil SKF C3 100%, C4 totalno nepotrebno...previše je to lufta, čak i za midrace... C3 je ok, i manje su vibracije 100% ! Čak bi stavil i KOYO Japan čelični kavez, tj vratil bi gore original ležajeve!
Ali zbog tog ti nije izbijen semering to budi siguran :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
te ležajeve sam i naručio, gle neznam koji je uzrok tome tako da ono.... nadam se da ce drugi pokušaj bit bolji :dontknow:
robert:
jel stigao paket? ništ ne javljaš
Rox-Rab:
--- Citat: robert - 12 Rujan, 2012, 18:53:25 ---jel stigao paket? ništ ne javljaš
--- Kraj citata ---
danas mi je stigao listic,vjerojatno cu sutra ic po njega ako budem imao prijevoz
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju