Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019

<< < (105/275) > >>

pajo:
pa da moraš od negdije krenut pa probat možda se i pokaže dobar.
Podlošku češ morat stavit sigurno oko 1.5-2mm ma da češ još to utvrdit...

Rox-Rab:
sa polini remenom dosta je podloska 0.7 - 0.9 a on je 16.8, tako da predpostavljam da ce s ovim trebat cca 1.2- max 1.5

Rox-Rab:
Nakon mjesec dana hebanja oko toga sta trese na kraju sam ipak uspio rijesit problem, stvar je bila u getribi kao sto sam i mislio, zamijenio sam osovinu na koju sjeda polutka i nema vise onih prokletih vibracija, sad ne moram vozit na pol gasa kao sto sam do sad trebao  :angry7:

sad prelazimo na stelanje karba i prijenosa, na kraju je styling  :headbang:

Rox-Rab:
Napokon i tužna vijest, mijenjat ću ležajeve i semeringe, danas mi je skoro izbio semering na strani variomata,zbog ceg neznam, tako da su u Lagerosu naručeni koyo c3 sa čeličnim kavezom, i gospodin Anđelko mi je rekao da c4 koje trenutno imam imaju malo vise lufta nego ostali tako da su i zbog toga veće vibracije samog skutera

ovaj put cu zvat frenda da mi to sve dođe slozit mozda sam ja prilikom ugradnje nesto krivo napravio ko ce ga znat...  ;D

Mikac21:

--- Citat: Rox-Rab - 12 Rujan, 2012, 16:02:36 ---Napokon i tužna vijest, mijenjat ću ležajeve i semeringe, danas mi je skoro izbio semering na strani variomata,zbog ceg neznam, tako da su u Lagerosu naručeni koyo c3 sa čeličnim kavezom, i gospodin Anđelko mi je rekao da c4 koje trenutno imam imaju malo vise lufta nego ostali tako da su i zbog toga veće vibracije samog skutera

ovaj put cu zvat frenda da mi to sve dođe slozit mozda sam ja prilikom ugradnje nesto krivo napravio ko ce ga znat...  ;D

--- Kraj citata ---
e to se zove peh :sad1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju