Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019
Mikac21:
--- Citat: Rox-Rab - 06 Rujan, 2012, 00:19:53 ---danas sam skinuo poklopac getribe i da cu ic zamijenit lezajeve,međutim svi lezajevi su super i ne zuje tako da sam za sad odustao od zamjene :'(
--- Kraj citata ---
e jebiga :sad1:
pajo:
kako onda radi ta polutka?pošto je veča a variomat ostao isti??kako to radi u praksi??
Da bi remen legao na bolcnu variomata morat če se stavit dosta veče podloška nego inače radi širine remena.
Rox-Rab:
--- Citat: pajo - 06 Rujan, 2012, 07:53:41 ---kako onda radi ta polutka?pošto je veča a variomat ostao isti??kako to radi u praksi??
Da bi remen legao na bolcnu variomata morat če se stavit dosta veče podloška nego inače radi širine remena.
--- Kraj citata ---
za sad radi odlicno, sjedi na bolcni ali iza stoji malo dublje u polutkama jer je remen kratak, narucit cu neki duzi remen 764 ili 780x 17.2 koji prvo uleti ali mislim da bi cak ovaj 780 bio po duzini dobar sta mislis? itako sad imam 1cm do vrha ruba na polutci
pajo:
neznam zato te pitam kako to sve skupa radi i kako odabrati remen da bude dobre dužine i širine?možda je več netko imao takvu konbinaciju pa zna koji je remen idealan??
Rox-Rab:
Imao sam prije hebov 760x16 i remen je isao do vrha variomata i vrha polutki, tako da mislim da bi mi bio i on kratak s ovom polutkom, a kako je polutka od tgb-a na njemu je i serijski remen oko 17 mm sirine tako da mislim da bi ovaj 780x17.2 bio idealan
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju