Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019

<< < (98/275) > >>

danc00:
Mislim da ne, da ne pokriva niti jedno, ako nije upareno sa racing zadnjom polutkom, jer problem je u onoj košuljici, ona je duža i prije udari u serijski ležaj u plutki i zato ne sjedne do kraja na kvačilo...pod košuljicom mislim na ono nazubljeno u zvonu, kaj se natakne na osovinu.

Gle nije to neki propust, ali vidi se na paknama da se rub od 1.5mm ne troši..pa sad kolko te to smeta  :dontknow:

Rox-Rab:
e jbg sad... jedan kaze da pase drugi da ne pase.... i sta sad da radim  :dontknow:

danc00:
 :dontknow: Radi kaj te volja!

Mjeril sam sve pažljivo i jednostavno mislim da R/T zvono nije rađeno za serijske polutke...inače ne znam kak si bi objsnil ovaj propust jer nemoguće da oni nisu skužili to da R/T zvono ne pokriva njihovo najbolje kvačilo...a obično RMS i serijsko zvono pokriva  :drunken_smilie:

Evo ti pa si pogledaj zub! Velim, ak bu i na Delti tak, stavi zvono u tokarilicu i skini sa one košuljice 1mm i onda bu ti pokrivalo...ali ne smiješ više od 2mm jer bu onda kvačilo udaralo u zvono...tak da znaš  :toothy3:

Ali ponavljam, razlike nisam skužil, ovo kaj ne pokriva nije igralo nikakvu ulogu jer zvono ima zbilja veliku površinu a pakne na MK II kvačilu su jako široke, tak da je dodirna površina ostala velika, a zvono se hladi ko blesavo tak da se nikad nije pregrijavalo da dođe do klizanja...pa ak baš hoćeš R/T zvono kupi ga...nikad nisam imal deklo izbušeno i nikad mi se niš nije pregrijalo i nikad nisam imal pad performansa...zvono je brutalno samo me je to malo živciralo, i ja bi to istokaril ali sam u međuvremenu prodal skut pa nisam!

Rox-Rab:
po slici se sad vidi da je to ustvari skoro neprimjetno, tako da za taj 1mm nece nista bit

danc00:
Točnije je 1.7mm  :icon_thumright: Velim, nije to strašno, samo kolko tebe dira jel sve kak treba  ;D Ak te ne smeta, uzimaj, jer bolje zvono nebuš našel do 50€

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju