Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019
pajo:
--- Citat: Josip - 18 Kolovoz, 2012, 18:32:46 ---
--- Citat: pajo - 18 Kolovoz, 2012, 12:17:08 ---neznam
znam da rms kod mene nije pokrivao s6 zvono.dok polini je cijelom površinom...
--- Kraj citata ---
jel to na polini torq polutkama 128?
imam i ja taj problem sa stage6 mkI torque control i stage6 clutch bell i malossi overrange polutke 128, ali je meni zbog toga sta sam morao stavit sajbicu od cca 2,3mm prije montaze zvona, jer je na ovim polutkama duzi kanal otvaranja i ako se ne stavi sajbica zvono se okrece zajedno s kuplungom i polutkama jer se nasloni na njih
vidio sam jednu sliku koju je pajo stavio, netko je usporedivao osovinu primara sa minarelija i od malagutija, i ova od malagutija je bila nesto duza, tj zupci na koje sjeda zvonu su bili mozda tih 5mm vise prema van u odnosu na ove minarelli, koja je tu rzalika i zbog cega nemam pojma, mozda pajo nesto vise zna
--- Kraj citata ---
standardni polini torq
to sam ja uspoređivao jer sam imao blokove od malagutija verzija sa dužom radilicom i primarom,i to je bila jedina serija minarelli mašine sa hlađenjem prijenosa...
Josip:
--- Citat: pajo - 19 Kolovoz, 2012, 01:00:30 ---
--- Citat: Josip - 18 Kolovoz, 2012, 18:32:46 ---
--- Citat: pajo - 18 Kolovoz, 2012, 12:17:08 ---neznam
znam da rms kod mene nije pokrivao s6 zvono.dok polini je cijelom površinom...
--- Kraj citata ---
jel to na polini torq polutkama 128?
imam i ja taj problem sa stage6 mkI torque control i stage6 clutch bell i malossi overrange polutke 128, ali je meni zbog toga sta sam morao stavit sajbicu od cca 2,3mm prije montaze zvona, jer je na ovim polutkama duzi kanal otvaranja i ako se ne stavi sajbica zvono se okrece zajedno s kuplungom i polutkama jer se nasloni na njih
vidio sam jednu sliku koju je pajo stavio, netko je usporedivao osovinu primara sa minarelija i od malagutija, i ova od malagutija je bila nesto duza, tj zupci na koje sjeda zvonu su bili mozda tih 5mm vise prema van u odnosu na ove minarelli, koja je tu rzalika i zbog cega nemam pojma, mozda pajo nesto vise zna
--- Kraj citata ---
standardni polini torq
to sam ja uspoređivao jer sam imao blokove od malagutija verzija sa dužom radilicom i primarom,i to je bila jedina serija minarelli mašine sa hlađenjem prijenosa...
--- Kraj citata ---
aha, znaci na to se trebam obratit pozornost kod trazenja
imam TP deklo s hladenjem + sam nabavio i od malagutia f12 takvo deklo s hladenjem
vezano za temu, sto se tice stage 6 zvona ono zvono kao sto ima prozorcice za hladenje ima dubinu 22mm, dok R/T zvona su duboka 24mm i s R/T zvonom svako kvacilo bude pokriveno 100%
to je ta bitna razlika izmedu stage 6 bell i R/T zvona :icon_thumright:
Rox-Rab:
dakle na kraju zakljucujemo da R/T zvono pokriva sva kvacila a obicno s6 ne?
Josip:
--- Citat: Rox-Rab - 19 Kolovoz, 2012, 14:21:59 ---dakle na kraju zakljucujemo da R/T zvono pokriva sva kvacila a obicno s6 ne?
--- Kraj citata ---
svako kvacilo nije isto, tj povrsina feroda nije ista, neke su sire neke su dublje, pa se prema tome zavisi kako ce i koliko neko zvono pokrit kuplung
jer kod mene su velike polutke i ja sam MORAO stavit distancu na osovinu primara prije montaze zvona i onda je falilo mozda milimetra, ako je i toliko
da sam imao normalne polutke kojima je stub manji, sve bi sjedalo vrhunski
na kraju sam na Scooter Attacku usporedivao ta dva zvona, i primjetio da je na "obicnom" S6 zvonu povrsina po kojoj klize ferode siroka 22mm, dok je na R/T zvonu ista ta povrsina siroka 24mm
i to im je ta najbitnija razlika (osim tezine, oblika, rupa za stelanje kvacila, i dal su napravljeni iz jednog ili dva dijela.....)
Rox-Rab:
onda ce se ipak morat nabavit R/T zvono :drunken_smilie:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju