Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019

<< < (99/275) > >>

Josip:

--- Citat: danc00 - 19 Kolovoz, 2012, 14:43:41 ---Mislim da ne, da ne pokriva niti jedno, ako nije upareno sa racing zadnjom polutkom, jer problem je u onoj košuljici, ona je duža i prije udari u serijski ležaj u plutki i zato ne sjedne do kraja na kvačilo...pod košuljicom mislim na ono nazubljeno u zvonu, kaj se natakne na osovinu.

Gle nije to neki propust, ali vidi se na paknama da se rub od 1.5mm ne troši..pa sad kolko te to smeta  :dontknow:

--- Kraj citata ---

pa kazem ti da ja imam koplet overrange, i problem je, posto su vece polutke tako je i veci tj. duzi sam kanal za otvaranje, i automatski kuplung stoji vise prema van jer je naslonjen na nepomicnu polutku, koja je duza nego sta je stock polutka, tu je jedino rijesenje da je duza osovina primara da moze sve t ozajedno sjest kako treba

Rox-Rab:
ma to zvono mi je među najboljima bas zbog ovih pera za hlađenje

danc00:

--- Citat: Josip - 19 Kolovoz, 2012, 15:00:33 ---
--- Citat: danc00 - 19 Kolovoz, 2012, 14:43:41 ---Mislim da ne, da ne pokriva niti jedno, ako nije upareno sa racing zadnjom polutkom, jer problem je u onoj košuljici, ona je duža i prije udari u serijski ležaj u plutki i zato ne sjedne do kraja na kvačilo...pod košuljicom mislim na ono nazubljeno u zvonu, kaj se natakne na osovinu.

Gle nije to neki propust, ali vidi se na paknama da se rub od 1.5mm ne troši..pa sad kolko te to smeta  :dontknow:

--- Kraj citata ---

pa kazem ti da ja imam koplet overrange, i problem je, posto su vece polutke tako je i veci tj. duzi sam kanal za otvaranje, i automatski kuplung stoji vise prema van jer je naslonjen na nepomicnu polutku, koja je duza nego sta je stock polutka, tu je jedino rijesenje da je duza osovina primara da moze sve t ozajedno sjest kako treba

--- Kraj citata ---

Zvono sjeda na ležaj u polutci, tako da jedino kaj možeš izbacit kvačilo malo van, ili skratit košulju zvona da ono dublje sjedne, znači da je bliže ležaju, druge kombinacije ne igraju ulogu :icon_thumright:

Mikac21:

--- Citat: Rox-Rab - 19 Kolovoz, 2012, 15:01:18 ---ma to zvono mi je među najboljima bas zbog ovih pera za hlađenje

--- Kraj citata ---
stari moj šta se brineš za to.kupi si to zvono i boli te k**ra*..barem znaš da valja zvono i znaš na šta si lovu dao :icon_thumright:

Josip:

--- Citat: danc00 - 19 Kolovoz, 2012, 15:03:52 ---
--- Citat: Josip - 19 Kolovoz, 2012, 15:00:33 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Zvono sjeda na ležaj u polutci, tako da jedino kaj možeš izbacit kvačilo malo van, ili skratit košulju zvona da ono dublje sjedne, znači da je bliže ležaju, druge kombinacije ne igraju ulogu :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

stvarno si tvrdoglav ko magarac, kad ti kazem, najprije nisu stock polutke, nego su MHR 128, citav dio di ide centralni feder je duzi, i samim time kuplung stoji vise prema van
kad zvono ide ide gora nemoze se montirat bez te sajbice koja ga izbaci prema van jer u protivnom kad se stegne zaljepi se za kuplung i sve zajedno se okrece

i dam se kladit da bi to rijesilo R/T zvono jer je ono jos 2mm duze prema polutkama

R/T  "obicno" Stage6
malo zavrtite prema dole na linkovima pa pogledajte dubinu OBICNO 19MM R/T 24MM ovde je razlika 5mm
na piaggiu je obicno 22 a R/T 24

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju