Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019
danc00:
--- Citat: Josip - 29 Veljača, 2012, 16:08:40 ---mario vozi apriliju sr 1. generacije i vozio je na airsal T6 i technigas trek-u koji je vrtio oko 9,5t rpm, no nebitno....
efz je rekao da mu je mario porucio, u svezi streetrace cilindra da bi najbolji bio 19 carb, a i kad sam kontaktira covjeka osobno i reka mi je da bi puno bolja solucija bila 19 nego 17,5 jer imam doma oba na polici (17,5 iz malossi pakiranja) pa mi je svejedno koji cu stavit
a mario je vozio na mikuniju 16.....
da istina, samo sta mario ima puno vise znanja i iskustva s stelanjem nega ja ti i rox-rab zajedno, tako da ono....
da se radi o mom skuteru, ja bi vozio sa mikunijem ako si ti siguran da ce to bit ok, ali s cinjenicom da ti saniras problem nakon cvikanja (ako do toga dode) :icon_thumright:
na oko su isti ko sta je pwk iz stage6 pakiranja, pa jedan radi ovako jedan onako
mmario je bio testirao dva potpuno identicna carba tm 24 na matrix-u i jedan je vozi super (brendirano ime) dok je taj stag6 cjelo vrijeme drka
vec sam reka da covjek ima veliki i sirok spektar znanja koje je upotrijebio u svijetu tuninga, i kad on nesto preporuci poslusam :icon_thumright:
na oko su sigurno isti, ali ja osobno nebi riskira :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Kad ti bi ja štelal karb onda bi ti saniral štetu, ali ak si ti štelaš karb pa zacvika..kaj ja imam s time :icon_thumright: Nisam ja kriv kaj nisi naštelal karb.
@Rox-Rab
BGM polutka ne paše na benelija, već govorim to po 100x ;D BGM je 34mm unutarnji promjer i PAŠE na tvog Aeroxa(ne paše na novije od 2002godine), no ne znam zašto ne uzmeš Motoforce, ista stvar. Mislim da ćak ni nema više BGM-a na SC-u.
Rox-Rab:
--- Citat: danc00 - 29 Veljača, 2012, 17:49:26 ---@Rox-Rab
BGM polutka ne paše na benelija, već govorim to po 100x ;D BGM je 34mm unutarnji promjer i PAŠE na tvog Aeroxa(ne paše na novije od 2002godine), no ne znam zašto ne uzmeš Motoforce, ista stvar. Mislim da ćak ni nema više BGM-a na SC-u.
--- Kraj citata ---
e jbg sad,kad sam je mislio uzet onda sam mislio da ne pase zato nisam, no nebitno
jos cu razmislit između nje i motoforceove
Josip:
--- Citat: danc00 - 29 Veljača, 2012, 17:49:26 ---Kad ti bi ja štelal karb onda bi ti saniral štetu, ali ak si ti štelaš karb pa zacvika..kaj ja imam s time :icon_thumright: Nisam ja kriv kaj nisi naštelal karb.
@Rox-Rab
--- Kraj citata ---
ti si ima 17,5 TS kojem eventualno treba promijenit glavnu diznu da bi radio vrhunski posao na base setupu, i kasnije si kupio dell black edition koji je opet skoro skroz nastelan za neki low midrace setup sa airbox-om
ja razumim da ti oces rec da base radi odlicno sa 17,5, ali opet je cinjenica da je streetrace malo zahtijevniji cilindar za razliku od ostale base druzine
doticni cilindar nisi imao pa tako da nemozes dat mjerodavno misljenje
samo sam htio dobronamjerno prenjet misljenje, iskustvo i prijedlog covjeka koji je puno iskusniji od nas
nemoj se ti danc ljutit jer nisam nista lose mislija :icon_thumright:
--- Citat: Rox-Rab - 29 Veljača, 2012, 16:33:19 ---za pocetak ce bit miki 16, kasnije ako bude viska love do ljeta cu uzet neki dell 19 ili bgm, ali to kad bude
danas sam mjerio zadnju nepomicnu polutku i ona je 34mm,od benelija je 33mm
tako da mi mogao uzet i bgm-ovu polutku samo na svoga stavim od benelija polutku na koju pase bgm linearna
--- Kraj citata ---
briga mene, sta se mene tice vozi ti i na gurter-u 12mm ako zelis :laughing6:
pita si sta bi eventualno promjenili u trenutnom setupu i ja sam ti napisao svoje misljenje i dao savjet :icon_thumright:
a ti naravno ne moras napravit po mojoj sugestiji :laughing6: :frajer:
Aprilia97:
nema dugo slika,jesi sredio ti tu garažu? :P
e i pitanje,je spuh prodan?
Rox-Rab:
--- Citat: Aprilia97 - 29 Veljača, 2012, 21:30:31 ---nema dugo slika,jesi sredio ti tu garažu? :P
e i pitanje,je spuh prodan?
--- Kraj citata ---
a slika nema jer sam prodao mob sa dobrom kamerom pa sad trazim neki digitalac,garaza je jedan dio sređena treba stvari sad poslagat i rijesit se smeća,do ljeta ako se stigne napravit i radni stol od željeznog profila, ne stigne se previse jer ja i stari radimo cijeli dan a navecer se svatko voli malo odmorit
zx jos ceka kupca :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju