Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019

<< < (39/275) > >>

Rox-Rab:
evo par slika da se barem nesto vidi da ne govorim samo kako cu uzet ovo,ono a nista ne kupujem  ;D

narucena je motoforce radilica a kroz iduci mjesec ce se narucit i s6 kit

danc00:

--- Citat: Josip - 29 Veljača, 2012, 21:28:11 ---ti si ima 17,5 TS kojem eventualno treba promijenit glavnu diznu da bi radio vrhunski posao na base setupu, i kasnije si kupio dell black edition koji je opet skoro skroz nastelan za neki low midrace setup sa airbox-om
ja razumim da ti oces rec da base radi odlicno sa 17,5, ali opet je cinjenica da je streetrace malo zahtijevniji cilindar za razliku od ostale base druzine
doticni cilindar nisi imao pa tako da nemozes dat mjerodavno misljenje
samo sam htio dobronamjerno prenjet misljenje, iskustvo i prijedlog covjeka koji je puno iskusniji od nas

nemoj se ti danc ljutit jer nisam nista lose mislija  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

Ma sve 5, gle ljudi se voze sa 17.5 dellortom i na jačim kitevima od Streetracea, taj kit nije nikakav bauk za 17.5mm dell, stavi se dizna po potrebi jača i to je to...to je jači gus kit ali nije nekaj strašno da se nemre vozit na 17.5 dellu, to je 100%, baš gledam profile na SA forumu i 17.5dellorto je najčešći karb kod 70ccm kiteva... (baš mu je prednost TS verziji da samo mjenjaš glavnu diznu pa je relativno lako)

E sad da me ubiješ za mikuni nisam 100%, čital jesam da je dobar kao 17.5dellorto, jer ti kažem da je Mario salgal Aeroxa sa MF midrace kitom i još sad vozi. Pa nije Rox-Rab mutav, naštelal si bude karburator ko i svaki drugi ko slaže za sebe i gušt skuter, iglu si lako digne za početak a glavnih dizni fala bogu ima, pa nek ide od veće prema manjoj ak se boji, makar nema potebe...ne znam ćemu drame oko tih dva karburatora, još bi rekel da su neki žlj, ali miki 16 nije loš karb.

@Rox- od kud su ti SKF ležajevi?

Rox-Rab:

--- Citat: danc00 - 29 Veljača, 2012, 22:43:20 ---@Rox- od kud su ti SKF ležajevi?

--- Kraj citata ---

Bugarska

Rox-Rab:
kupio sam si digitalac da imam cime slikdat radove  :toothy10:

evo gore su iste slike samo malo bolje kvalitete

sto se tice radova:

jucer su cona_rab i jos jedan frend bili do mene pa smo rastavili makinu od benelija,malo smo je na*ebali ali smo je rastavili

e sad,prvo me zanima koji je posmak na navoju od magneta? na SC ima radapciger od 1 i 1.5mm,koji pase?

drugo,imate li radapciger za rastavljat blokove ili neki home made nacin?

i zadnje me zanima dal je potrebno stavit onu brtvu koja bude ispod struje koja sluzi da ulje od mjesalice ne ide dalje od onog mjesta namijenjenom za ulje?

B.E.R.O.:
Blok u skripac i gumeni cekic!!!
Ili drvo i udri cekicem...
 ;D ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju