Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019
andy:
Neš krivo si očito spojio za rpm.. Nevjerujem da su neispravni, al moguće je i to.. Ali prije da si spojio krivo, kažem ti treba brikat i žice presložit.. Imaš shemu instalacije i peri
Rox-Rab:
--- Citat: andy - 28 Prosinac, 2011, 17:22:54 ---Neš krivo si očito spojio za rpm.. Nevjerujem da su neispravni, al moguće je i to.. Ali prije da si spojio krivo, kažem ti treba brikat i žice presložit.. Imaš shemu instalacije i peri
--- Kraj citata ---
kako pise sa slike od slowa po tome sam i spajao... pise da od naran. zice od bombine treba dovest zicu do sata na mjesto br. 3, to sam i napravio ali ne trza
Rox-Rab:
ostalo mi jos za spojit lampicu od zmigavaca i okretaje, zmigavci mi nisu toliko bitni koliko okretaji, ali nikako nece da radi ta jebena kazaljka od rpm tako da necu nista dalje dirat doć će rođo mi to sredit
Rox-Rab:
bilo mi dosadno pa sam imao jos malo prckat i nabacio koju sliku mozda skuzite nesto ako nije dobro spojeno sta se tice okretaja
1. ovako to sve u grubo izgleda
image host
adult image hosting
2. U temi od slowa pise da treba dovuc zicu od narandžaste zice do bobine i onda na tablu, ta zica ide iza negdje na zmigavce pa sam dovukao zicu do bobine
free image hosting
3. tu zicu sam spojio na bobinu i od nje na tablu ali i dalje nista,kako se moze isprobat sat dal okretaji uopce rade?
image hosting gif
4. evo jedna slika ovakvi su i vasi cesto :)
free image hosting
5. i zadnje me zanima dal moram stavit i ovaj vrag umjesto mog ili to nije bitno? na slici je moj lijevi
image host
mamca2:
ako imas stari tip struje zasto nisi nabavio satove od stare replice :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju