Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019
Rox-Rab:
--- Citat: mamca2 - 02 Siječanj, 2012, 16:27:59 ---ako imas stari tip struje zasto nisi nabavio satove od stare replice :dontknow:
--- Kraj citata ---
jedva sam i ovog nabavio, a i da sam stari tipo nabavio opet bi se morao zezat sa spajanjem okretaja, za sad sve radi osim okretaja to me najvise muci
Josip:
--- Citat: Rox-Rab - 02 Siječanj, 2012, 16:30:24 ---jedva sam i ovog nabavio, a i da sam stari tipo nabavio opet bi se morao zezat sa spajanjem okretaja, za sad sve radi osim okretaja to me najvise muci
--- Kraj citata ---
treba si samo provuc zicu sa + pola na bobini (sa te narancaste zice) na taj utor koji je predviden za okretaje i to treba radit :dontknow:
Rox-Rab:
--- Citat: Josip - 03 Siječanj, 2012, 15:42:35 ---treba si samo provuc zicu sa + pola na bobini (sa te narancaste zice) na taj utor koji je predviden za okretaje i to treba radit :dontknow:
--- Kraj citata ---
probao sam i sa + i sa - pola dovuc ali nista, probao na to sve spajat i masu, i +12v za napajanje... ali nista,kako se on moze provjerit ako radi?
Rox-Rab:
evo da malo dignem temu
ubrzo ce bit radova pa me zanima dal da uzmem ovaj spuh? kaze frend da je to extra,posto ja nemam pojma pitam vas dal je i dal bi bio dobar za ovaj setup
dr evo
neka malo bolja radilica
polini variomat
mikuni 16
MIKSETA:
extra za taj setup je extra :icon_biggrin:
ali sta mjenjas spuh kad imas zx po jacina tu su negdje :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju