Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019

<< < (21/275) > >>

dino_sk:

--- Citat: B.E.R.O. - 27 Prosinac, 2011, 12:45:54 ---A sta ne uzmes drugu instalaciju spojis a svoju prodas i na istom si!!!
Komplet drugu ukopcas i nemoras nista brikati ni lemiti!!!
 :dontknow: :dontknow: ???

--- Kraj citata ---
aj opet procitaj par postova iznad  :laughing7:
piše lijepo da je kupio al da nepase

andy:
Da al on je kupio sam ozicenje i to od novijeg roxa i normalno da nepase cdi itd.. Treba komplet onda posto ima stariji model.. Dobro ti bero reko

Josip:

--- Citat: B.E.R.O. - 27 Prosinac, 2011, 12:45:54 ---A sta ne uzmes drugu instalaciju spojis a svoju prodas i na istom si!!!
Komplet drugu ukopcas i nemoras nista brikati ni lemiti!!!
 :dontknow: :dontknow: ???

--- Kraj citata ---

samo je on zaboravio da je razlicit djeka sa statora na instalaciju, koji ocito nije kupio  :dontknow:
i ima jos jedna sitnica koju jos nisam uspija skuzit na ovom roxu iz 2009 ima kao onaj veliki cdi i jedan mali normalan ko sta je na ovom iz 1998 :dontknow:

Rox-Rab:
decki mozda odem poslije van to malo poslikat jer me uhvatila neka jebena bolest jedva sam odradio dan crko sam pa mi se bas i ne ide van

ova instalacija koju sam uzeo je 06'

Rox-Rab:
sad sam bio malo prckao i nesto sam uspio spojit a nesto i dalje nece

spojeno: lampica dugog svijetla,lampica ulja,lampice na tabli,

za spojit: lampica za zmigavce,kazaljka goriva,kazaljka za rpm

najvise me zanima spajanje ove zice za rpm

po slowowim slikama sam skuzio da treba samo od bobine narandžastu zicu spojit na ulaz br. 3,tako napravim ali ne reagira, onda sam spojio od cdi-ja tu zicu na bobinu i od bobine na tablu ali i dalje nece, jel moguce da okretaji na tabli ne rade  ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju