Tehnički kutak > Tuning skutera

Imam zelju kupit neki malo bolji skuter !!!

<< < (8/12) > >>

:::Bruno::::
eno bio je nedavno u oglasu piaggio nrg '99.g. za 3700kn ja mislim... ugl uložiš još 2000kn i promjeniš sve potrošne dijelove na mašini i trajat će više nego bilo koji kinez a manje koštati nego kinez  :headbang: ...a da negovorim o razlici u ovjesu kod "kizena" i nekog talijana ;)

charnel:

--- Citat: :::Bruno::: - 17 Ožujak, 2008, 13:57:27 ---eno bio je nedavno u oglasu piaggio nrg '99.g. za 3700kn ja mislim... ugl uložiš još 2000kn i promjeniš sve potrošne dijelove na mašini i trajat će više nego bilo koji kinez a manje koštati nego kinez  :headbang: ...a da negovorim o razlici u ovjesu kod "kizena" i nekog talijana ;)

--- Kraj citata ---

mozda ce trebat i malo vise para ulozit, ali svejedno se slazem s tobom.

marin-w:

--- Citat: :::Bruno::: - 17 Ožujak, 2008, 12:47:34 ---samo što je nebo/zemlja razlika između tih makri vozila i ovdje preporučenih... tko god uzeo te neke malo lošije marke kasnije je shvatio da to nije to! ... sve je to lijepo dok je novo, ali nema to vrijek trajanja kao npr runner.. moj več živi 8. godinu i bolji je nego neki taj jeftini skuter star 2 godine  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Ja se sa tobom u potpunosti slazem,ja sam ti zivi primjer tome !!  Ja cu radje prckat i ulagat u njega,nego se vozit na nekom matrixu ili sl !! Ali eto ponekad mi pukne i najradje bi prodo svog i otiso kupit neki matrix ili sl samo da me vozi od krimeje do pomorskog i jedanput na mjesec da napravi 30km u komadu !! Eto u 1g, 3puta ga teglio prikolicom, 1 probilo brtvu 2 otspojila se neka zicica 3 opet se otspojila neka zicica ( mislim izgubila kontakt) !! I ostale sitne zajeb vezane uz njega !!

Vratimo se na tvog runnera,rijetki su skuteri koji se prodaju a da su kao tvoj,takvi stoje doma,makar se vozili jednom na godinu !! Prodaju se vecinom problemi pogotovo sad kad im je vrijednost pala maksimalno !!

:::Bruno::::
pa moj je bio drlja.. ja promjenio sve potrošne dijelove na njemu, fino ga prelakirao i još koju sitnicu zamjenio i eto.. vozim se, al ipak je to sp pa on zahtjeva malo više pažnje oko čačkanja i to, ali to je ono što meni nesmeta =)

ms1991:
hm moram jos vidit runner  ili aerox

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju