Tehnički kutak > Tuning skutera
Imam zelju kupit neki malo bolji skuter !!!
svemirac:
--- Citat: marin-w - 17 Ožujak, 2008, 11:04:43 ---Drugim rijecima kupis polovno - stalno krpanje i trazenje dijelova ,osim ako ne kupujes od nekog starcica ili neki motor koji je stajo,a ni to nije dobro jer kad ga pocnes vozit samo problemi,skuteri se zaljene !!!
Eto neki dan upo u jedan ducan i u oko mi upo MATRIX,lijep skuter,ima cak i rezu,malo cudni polozaj sjedala,nekako nisko ali cijena mu je 7500kn !!
A davno prije mi je upo u oko TGB 303R,onaj crni za 9800kn
Dobar izbor...
TGB R50X 11900kn. :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
:::Bruno::::
samo što je nebo/zemlja razlika između tih makri vozila i ovdje preporučenih... tko god uzeo te neke malo lošije marke kasnije je shvatio da to nije to! ... sve je to lijepo dok je novo, ali nema to vrijek trajanja kao npr runner.. moj več živi 8. godinu i bolji je nego neki taj jeftini skuter star 2 godine :icon_thumright:
dbara:
--- Citat: :::Bruno::: - 17 Ožujak, 2008, 12:47:34 ---samo što je nebo/zemlja razlika između tih makri vozila i ovdje preporučenih... tko god uzeo te neke malo lošije marke kasnije je shvatio da to nije to! ... sve je to lijepo dok je novo, ali nema to vrijek trajanja kao npr runner.. moj več živi 8. godinu i bolji je nego neki taj jeftini skuter star 2 godine :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
tako je mom SP-u je ono deveta godina pa gura jos,
bolje je uzeti neku od provjerenih marki pa s njon imati posla nego neki kinezichi pa poslin plakati...
Mr J:
Ja ti prodajem sredjenog sp-a 180 u fenomenalnom stanju, kao da je iz ducana izasao... jace od toga ne zelis, vjeruj mi... barem jedno dvije godine... :icon_thumright: a toliko ce ti i trajati da nista ne ulazes u njega... onda promjena karika i remena te rolica... standardno odrzavanje... :icon_thumright:
gozz:
Sve je to relativno... Kilometri su u igri, a ne starost...
Nije isto voziti se po soli i -5C, zimi, ili po plus 22C... Kao ni stani kreni po gradu, ili nagazi po otvorenoj prigradskoj cesti...
Nekom je bolje dati 18 000 kuna za novog "provjerenog" talijana, pa se s njmie voziti 8 godina, i nemati niti jedan kvar, ili imati problema od prvog dana (čemu smo svi ovdje na forumu svjedoci),
A nekome je bolje dati 6990 kn i kupiti novog kineza, voziti ga tri godine, baciti u smeće, pa ponovno dati 6990 kuna, kupiti opet novog kineza, opet voziti 3 godine i baciti u smeće, i pri tome uštediti dobrih 4000 kn...
Stvar je vlastitih preferenci...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju