Tehnički kutak > Tuning skutera

Imam zelju kupit neki malo bolji skuter !!!

<< < (9/12) > >>

SlowRider:

--- Citat: marin-w - 17 Ožujak, 2008, 14:57:47 ---
--- Citat: :::Bruno::: - 17 Ožujak, 2008, 12:47:34 ---samo što je nebo/zemlja razlika između tih makri vozila i ovdje preporučenih... tko god uzeo te neke malo lošije marke kasnije je shvatio da to nije to! ... sve je to lijepo dok je novo, ali nema to vrijek trajanja kao npr runner.. moj več živi 8. godinu i bolji je nego neki taj jeftini skuter star 2 godine  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Ja se sa tobom u potpunosti slazem,ja sam ti zivi primjer tome !!  Ja cu radje prckat i ulagat u njega,nego se vozit na nekom matrixu ili sl !! Ali eto ponekad mi pukne i najradje bi prodo svog i otiso kupit neki matrix ili sl samo da me vozi od krimeje do pomorskog i jedanput na mjesec da napravi 30km u komadu !! Eto u 1g, 3puta ga teglio prikolicom, 1 probilo brtvu 2 otspojila se neka zicica 3 opet se otspojila neka zicica ( mislim izgubila kontakt) !! I ostale sitne zajeb vezane uz njega !!

Vratimo se na tvog runnera,rijetki su skuteri koji se prodaju a da su kao tvoj,takvi stoje doma,makar se vozili jednom na godinu !! Prodaju se vecinom problemi pogotovo sad kad im je vrijednost pala maksimalno !!

--- Kraj citata ---

Ti imas peh sa tim skuterom... 

osobno nikad ne bi kupio kineski skuter, radje polovno za cca 7000kn, moze se naci i za dosta manje ako imas srece. Ono sta je izdrzo moj aerox, 10 kineza ga ne bi zamjenilo....

Inace su ok za one koji se prvi put susrecu sa skuterima i za mirnije ljude, ali za moj ukus :jerk:

I steta sto si u Rijeci, pokazao bih ti firefoxa koji ima preko 40 000km bio je prelomljen u sudaru i promjenio je 6 vlasnika i opet vozi bez greske, a izgleda kao normalan rabljeni skuter.

Drnda:
Ni ja kineze ne volim, moj je tajwanac :laughing7: :headbang: , ali pokazao se boljim nego sf 2, barem ga perem kako hocu, za mene je opravdao kupovinu... :glasses9:

svemirac:

--- Citat: Drnda-1 - 17 Ožujak, 2008, 21:13:00 ---Ni ja kineze ne volim, moj je tajwanac :laughing7: :headbang: , ali pokazao se boljim nego sf 2, barem ga perem kako hocu, za mene je opravdao kupovinu... :glasses9:

--- Kraj citata ---

sigurno bolje kupit tvoga novog tajvanca,nego za te novce nekog starog razlohanog runnera... :icon_biggrin:

SlowRider:

--- Citat: Drnda-1 - 17 Ožujak, 2008, 21:13:00 ---Ni ja kineze ne volim, moj je tajwanac :laughing7: :headbang: , ali pokazao se boljim nego sf 2, barem ga perem kako hocu, za mene je opravdao kupovinu... :glasses9:

--- Kraj citata ---

Istina da su Tajvanci bolji od Kineza :icon_thumright:

stark1:

--- Kraj citata ---
nemoj me nasmijavati

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju