Tehnički kutak > Tuning skutera

Imam zelju kupit neki malo bolji skuter !!!

<< < (6/12) > >>

ms1991:

--- Citat: andy - 16 Ožujak, 2008, 20:14:13 ---http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=1683.0
evo ti za kod kupnje polovnog skuta.... :icon_thumright:

mr J je pisao to

--- Kraj citata ---
aj tnx

ms1991:
ta aeroxica je pre keben motor da i kad se stavi gljiva,asupuh,kit mora derat bar 110 a i ljepo izgleda

Lav:

--- Citat: ms1991 - 17 Ožujak, 2008, 10:35:08 ---ta aeroxica je pre keben motor da i kad se stavi gljiva,asupuh,kit mora derat bar 110 a i ljepo izgleda

--- Kraj citata ---
Ja  se slazam sa time , no onda ako ti se svida tolko ,  kupi si ju , i vozaj se,,,nejces pogrijesiti.... :icon_thumright:

:::Bruno::::
aerox je odličan skuter i nečeš pogriješiti ako ga uzmeš!  :icon_thumright: ..što se tiće aprilia sr50 - skupi su ti dijelovi.... a što se tiče runnera - nisu skupi dijelovi i stalno se po oglasnicima nađe hrpa toga, tako da bi ti moje prijedlog bio runner ili ajrox... ti uzmi šta ti se više sviđa  :icon_thumright:

marin-w:
Drugim rijecima kupis polovno - stalno krpanje i trazenje dijelova ,osim ako ne kupujes od nekog starcica ili neki motor koji je stajo,a ni to nije dobro jer kad ga pocnes vozit samo problemi,skuteri se zaljene !!!

Eto neki dan upo u jedan ducan i u oko mi upo MATRIX,lijep skuter,ima cak i rezu,malo cudni polozaj sjedala,nekako nisko ali cijena mu je 7500kn !!

A davno prije mi je upo u oko TGB 303R,onaj crni za 9800kn !!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju