Tehnički kutak > Tuning skutera
Imam zelju kupit neki malo bolji skuter !!!
SlowRider:
Cuo sam da sutra dijele u obliznjoj slasticarnici za 2 kuglice polini aupuhe za aeroxa pa cu provjeriti...
MaLi_OdvALjivAc:
--- Citat: ms1991 - 15 Ožujak, 2008, 22:45:19 ---
--- Citat: mali_odwaljiwac - 15 Ožujak, 2008, 22:41:15 ---Ne mogu ja da ti kazem sta TI da uzmes!! Uzmes ono sto ti se svidja, tj sta imas u planu, pa nam reci, pitaj, mi cemo da ti kazemo mane i karakteristike, pa ti odlucis!! Navedi sta bi pa se kuckamo ;)! I zajebi ovo sto ti pricaju da ide 120, 110 i ostalo, ne lozi se!!
A kad cec pitas mene (nas) sta da uzmes, ja ti preporucujem RUNNER-a !!!
--- Kraj citata ---
aha,a sta mislis o ovom sta dino ima aragon-cpi dao je 10000 za njega novog i da jos 4-5000stavim u njega dobro bi iso??
--- Kraj citata ---
Ne znam o njemu nista da ti kazem, to pitaj njega ili one koji voze taj skuter! Ali ti ga ne preporucujem!! Ako imas kesa (1500-2000e) qpi italijana (Runner, SR, NRG) ili pak Aeroxa i da te big vidi...
robert:
onda radije kupi polovnog aeroxa i sredi njega! jer novi motor je šteta tunirati a i pod garancijom je!@ slow rider: onda kupi i meni jednoga :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Drnda:
daj uzmi 2, samo nemoj da je secerni, brzo ode, lako ja nosac prepravim,
ja mislim da ti serijala aragon ide isto oko 70/75 kmh kao i moj, ali to treva netko drugi potvrdit
dino_sk:
--- Citat: Drnda-1 - 15 Ožujak, 2008, 22:49:31 ---daj uzmi 2, samo nemoj da je secerni, brzo ode, lako ja nosac prepravim,
ja mislim da ti serijala aragon ide isto oko 70/75 kmh kao i moj, ali to treva netko drugi potvrdit
--- Kraj citata ---
moj sa zx-om,dellortom 17,5,gljivom ,diznom 82,zutim federima kvacila ,serijski centralni ,3,5g rolicama ide oko 85+- realne (mjereno autom ) zavisi od vjetra
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju