Tehnički kutak > Tuning skutera
Imam zelju kupit neki malo bolji skuter !!!
ms1991:
--- Citat: Drnda-1 - 15 Ožujak, 2008, 22:37:58 ---rox je meni dobar scoot, a razmisli i o runneru , po meni je on No,1 izbor
--- Kraj citata ---
moram vidit al cuo sam da se ta runner da dobro barijat frend mi iz razreda ima,neznam sta je sve stavio al ima kit i asupuh neznam koji , i jos dsta tog i kaze da ide oko 110
MaLi_OdvALjivAc:
Ne mogu ja da ti kazem sta TI da uzmes!! Uzmes ono sto ti se svidja, tj sta imas u planu, pa nam reci, pitaj, mi cemo da ti kazemo mane i karakteristike, pa ti odlucis!! Navedi sta bi pa se kuckamo ;)! I zajebi ovo sto ti pricaju da ide 120, 110 i ostalo, ne lozi se!!
A kad cec pitas mene (nas) sta da uzmes, ja ti preporucujem RUNNER-a !!!
Drnda:
Pa s kitom i spuhom moguce je 110 kmh, sad je li 100% tocno to ne znam, ugl. znam da sa zx -om serijala po satu ide oko 100 kmh, ali laze sigurno, ide oko 90 kmh, za runnera serijala ti je zx bog...
robert:
i moj kinez ide 125 ali tek nako što ga bacim iz aviona!
te naturpijane laži mi idu na .....!
satovi lažu, neki manje a neki više! od tih negovih 110 odbi 10-15 % i imaš realnu brzinu tuniranog skutera!!
ms1991:
--- Citat: mali_odwaljiwac - 15 Ožujak, 2008, 22:41:15 ---Ne mogu ja da ti kazem sta TI da uzmes!! Uzmes ono sto ti se svidja, tj sta imas u planu, pa nam reci, pitaj, mi cemo da ti kazemo mane i karakteristike, pa ti odlucis!! Navedi sta bi pa se kuckamo ;)! I zajebi ovo sto ti pricaju da ide 120, 110 i ostalo, ne lozi se!!
A kad cec pitas mene (nas) sta da uzmes, ja ti preporucujem RUNNER-a !!!
--- Kraj citata ---
aha,a sta mislis o ovom sta dino ima aragon-cpi dao je 10000 za njega novog i da jos 4-5000stavim u njega dobro bi iso??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju