Tehnički kutak > Tuning skutera

Imam zelju kupit neki malo bolji skuter !!!

<< < (4/12) > >>

SlowRider:

--- Citat: robert - 15 Ožujak, 2008, 22:49:17 ---onda radije kupi polovnog aeroxa i sredi njega! jer novi motor je šteta tunirati a i pod garancijom je!@ slow rider: onda kupi i meni jednoga :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Sad sam stavio novu gumu i slozio sam mehanizam da samo pogledas rucicu gasa i on ide, cita misli... :laughing7:

ms1991:
ma ja nagovaram staru da kupim skutera stari da al ona...a auto mi da da vozim kad ocu pa mislim..boji se jbg al malo je popustila pa razmisljam o necem
pa savjetujte nesto  znam vise o autima nego o skuterima :d pa mi savjetujte nesto da nije nesto posebno skupo svida mi se aeroxica hm..?

robert:
ma nemam pojma što si sve napravio na skuteru ali onaj šus pri startu je genialan!

SlowRider:

--- Citat: robert - 15 Ožujak, 2008, 22:58:09 ---ma nemam pojma što si sve napravio na skuteru ali onaj šus pri startu je genialan!

--- Kraj citata ---

Imam malo pretvrde federe sada, a nemogu nac gdje imaju sport paket federa, a nemogu nac i 140kn bas ;D
To je sus sa okretajima, bolji je onaj sa momentom...

ms1991:

--- Citat: SlowRider - 15 Ožujak, 2008, 23:00:38 ---
--- Citat: robert - 15 Ožujak, 2008, 22:58:09 ---ma nemam pojma što si sve napravio na skuteru ali onaj šus pri startu je genialan!

--- Kraj citata ---

Imam malo pretvrde federe sada, a nemogu nac gdje imaju sport paket federa, a nemogu nac i 140kn bas ;D
To je sus sa okretajima, bolji je onaj sa momentom...

--- Kraj citata ---
i kako ide tvoja yamaha ja bas razmisljam o aeroxici  i ljepa je jos naracnasto crna uf

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju