Dakle, nakon nekog vremena surfanja i istrazivanja nisam naisao na neke teme koje govore jeli moguce koristit skuter i po kisi ili hladnijem vremenu. Jeli uopce moguce doci od tocke A do tocke B, s tim da je tocka B posao, po kisi a da se covjek ne smoci. Ima za kupiti pokrivaca za noge i vodonepropusnih odijela. Koliko je to efikasno?
Pitam zato jer mi je vec pun kufer stajanja u kolonama u autu, pa razmisljam kupiti skuter za na posao (nesto tipa 125ccm, sto bi mene od 110kg moglo prevesti nekom brzinom od 70-90km/h, npr. Kymco Agility City 125 ili People S200) i recimo vodonepropusno odijelo koje ide preko "uredskog" odijela ili jaknu i "pokrivalo" za noge. Pretpostavljam da bi trebalo nabaviti i vodonepropusnu obucu i rukavice. Kakva su vasa iskustva ili da zaboravim pricu do proljeca? Jeli moguce voziti skuter po Zagrebu kada je npr. bljuzga, a ceste, ajmo rec, ociscene? Nisam bas cuo da ljudi imaju zimske gume na skuteru? ... Hrpa pitanja, ali sam 100% siguran da ce biti konstruktivnih razmisljanja, ili jos bolje, iskustava.
(eh da, da napomenem da imam 40+ godina pa mi ganjanje nije u prvom planu, a iz svega napisanoga jasno je da nemam nikakvih iskustava na dva kotaca, a da nije bicikl)