Tehnički kutak > Garaža

Novi Baotian u garaži :)

<< < (5/18) > >>

ziloryder:
Naravno da nije puno dao! , Meni je 2 ljudi davalo za moga kad sam ga prodavao 2500kn,a drugi 2300.. Eto tolko o tome :icon_thumright: Uzivaj frende i nadam se da ce te slusat kao mene moj :icon_thumright: Taj silverstone, nema elektronsku blokadu sad sam se sjetio, Ovako odspoji sa katalizatora ono crjevo i zacepi rupu, i sa airboxa skini crjevo takodjer, i vidi kako ce se ponasat pa javi?

Grale:

--- Citat: DeLUX - 06 Studeni, 2011, 22:09:26 ---grale nemoj bit ljubomoran, motor je salon i za tak očuvan primjerak nije teško odvojit ni 3000kn

--- Kraj citata ---
da ljubomoran sam...hehe...pa ja svoju batinu nebi dao ni za 10000 kn...hehe a salon(pevec) primjerak i košta 3000 kn...hehe

kkihalic:
grale , ovako frendovski , ajd ne seri -.- , a da za soma kuna ima regan , nemoj kenjat , sve živo sam pretražio i nisam našao , da jesam kupio bi...onaj prošli sam platio 500 kn i stvarno je bio rasturen sa 11 tk na satu..tako da ono , ovo šta sam kupio na njuškalu se prodaje po 2tk...

zilo : fala :) , zaboravio si da i nema katalizator , ni taj povrat plinova ( serijski .! ) , ja sam se isto zbediro jer u prometnoj piše otto motor bez kat...probat ću ovo sa zrakom i mislim tj. mora biti neka blokada na variomatu tak da to moram detaljnjije pogledati...
ako budem išo idući vikend na vikendicu pogledat ću i probat :)

Grale:
dobro ja serem  :)...a posredoval pri kupovini navedenog kvnkija za navedenu lovu,a u novinama i bilogdi čitam stalno oglase za raznorazne kineze po raznoraznim cijenama...

kkihalic:
oke jedan primjer...ja sam mogao za 1000 kn kupiti onog krerera 2t...isto pali vozi , ali nije u stanju za regu...mogo sam si kupiti speed kinga iliti ga boška 9 isto za 500 kn , nije stanje za regu..al nisam , zato kaj je ovaj ko iz salona i stanje za regu..pa si ti te svoje priče objesi mačku o rep  :binkybaby:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju