Tehnički kutak > Garaža

Novi Baotian u garaži :)

<< < (4/18) > >>

Grale:
pa nek je uscuvan i servisisiran kad ih ima po 500 kn u oglasu...po 700-800 ih ima reganih

Josip-zg:
u ovakvom stanju reganih mislim da nema ;)))

Grale:
nemojte me krivo shvatit...nije to neka para sad da se grdo zaj#bo...i 1000 kn je malo za skuter kakav je da je...lijepo izgleda i sve  :icon_thumright: al velim samo da ih ima jeftinije...primjer,moj frend je prodal kvinkija reganog očuvanog za soma kn...i to je puno dobil jer je drugom frendu prodaval...a njemu je hitno trebal baš taj skuter(nebitna priča),a kvinki je puno kvalitetniji od ovih silverstona

DeLUX:
grale nemoj bit ljubomoran, motor je salon i za tak očuvan primjerak nije teško odvojit ni 3000kn

Josip-zg:

--- Citat: DeLUX - 06 Studeni, 2011, 22:09:26 ---grale nemoj bit ljubomoran, motor je salon i za tak očuvan primjerak nije teško odvojit ni 3000kn

--- Kraj citata ---

slazem se s vecinom kaj si napiso  ;D ;D ;D ja mislim da i nema bas takvih motora za te pare(1000kn) to ak negde nades da je regan,pogledaj onda u kakvom je stanju motor(izgled,kilometraza)mozda se i nade ovak nesto poput ovog gore reganog za 1000kn al sumnjam :)))

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju