Tehnički kutak > Garaža

Novi Baotian u garaži :)

<< < (18/18)

ivanm:
ne splati se to, samo zabadava poso..

kkihalic:
a mamicu mu potokarim znate di  :toothy9: , bio je dobar dok je išo , samo nejde ni meni ni nikome koga sam pitao u glavu , znači otkad sam stavio kit gore ( taj koji se sj#bo ) kaj god da stavim gore serijski klip i cill , zvonkecov serijski klip i cill , promjenim karike na kitu , cijelo jebeno vrijeme frajer dimi plavo i troši ulje ko da napravim 10 tk a napravim 1000...neznam više ni sam šta da radim s tim a živcira me do boli...moram jedino probat od susjeda skinut glavu s njegovog i stavit na moj...jer ostalo ništa mi više ne upada u priču..

ziloryder:

--- Citat: kkihalic - 04 Kolovoz, 2012, 22:16:50 ---a mamicu mu potokarim znate di  :toothy9: , bio je dobar dok je išo , samo nejde ni meni ni nikome koga sam pitao u glavu , znači otkad sam stavio kit gore ( taj koji se sj#bo ) kaj god da stavim gore serijski klip i cill , zvonkecov serijski klip i cill , promjenim karike na kitu , cijelo jebeno vrijeme frajer dimi plavo i troši ulje ko da napravim 10 tk a napravim 1000...neznam više ni sam šta da radim s tim a živcira me do boli...moram jedino probat od susjeda skinut glavu s njegovog i stavit na moj...jer ostalo ništa mi više ne upada u priču..

--- Kraj citata ---

Da ti se guma mozda nije ispuhala  :zubo: haha

Nego jel ti to od kad si ga kupio?

kkihalic:
hahaha  ;D , pa tak neš , prezimio u garaži i nakon prvih 100 kilometri počeo dimit...zašto neznam..jbg.. :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju