Općenito > Propisi
punomoć za vožnju tuđeg vozila???
vktr:
--- Citat: 3alfa3 - 31 Listopad, 2011, 12:35:53 ---Do sada nisam imao ni jedan auto na svoje ime. Prelazio sam granicu 100+ puta. Vozim vec preko 20 godina. Nikad problema.
--- Kraj citata ---
a dobro, jel postoji zakon il ne za tu punomoć na kraju?
isto tak vjerojatno nikad nećeš doživit da ti ide provjeravat homologaciju kacige ak je neka normalna, ali zakon postoji i nikad se ne zna
Iwo SR Tuono:
za HR punomoć nije potrena za tuzemni prijevoz al za ić preko nisam siguran
B.E.R.O.:
Za prelazak u BIH je potrebna punomoc,ne uvijek.
Ali znaju zezati,kazna je mislim 100 eura!!!
:icon_thumright:
Grale:
--- Citat: B.E.R.O. - 08 Studeni, 2011, 23:50:58 ---Za prelazak u BIH je potrebna punomoc,ne uvijek.
Ali znaju zezati,kazna je mislim 100 eura!!!
--- Kraj citata ---
znači da je potrebna al rijetko kad gledaju na granici prometnu...x puta sam išel u bosnu sa autom od stare a nikad me nisu tražili nit prometnu nit zelenu kartu...baš njim se da zajebavat još i s tim...al da te traži i vidi da nije na tvoje ime onda bi vjerojatno trebal imat i punomoć...kak i za prelazak maloljetne osobe prek granice,a ja dok sam bil maloljetan sam sam išel sa avionom u koln bez ikakve punomoći...
B.E.R.O.:
Treba!!!
Dozivio sam jednom za punomoc pri prelasku u Bosnu i to ljetos kad sam isao na more sa sestrinim autom!!!
Zelenu kartu znaju traziti pogotovo na srpskoj granici,sve ti zavisi na kojeg drkavca naletis!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju