Općenito > Propisi
punomoć za vožnju tuđeg vozila???
Grale:
--- Citat: B.E.R.O. - 09 Studeni, 2011, 00:01:27 ---Treba!!!
Dozivio sam jednom za punomoc pri prelasku u Bosnu i to ljetos kad sam isao na more sa sestrinim autom!!!
Zelenu kartu znaju traziti pogotovo na srpskoj granici,sve ti zavisi na kojeg drkavca naletis!!!
:icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pa ja ti pričam točno to...al meni nikad niš nisu tražili...nit "saobraćajnu" nit zelenu kartu...nit punomoć...a jbg da jesu platil bi kaznu...i da to je u republici srpskoj kao granica...
B.E.R.O.:
--- Citat: Grale - 09 Studeni, 2011, 00:05:56 ---i da to je u republici srpskoj kao granica...
--- Kraj citata ---
Ej napravili su novu granicu,kucice sve.... ocigledno se vise ne planiraju siriti!!! :laughing7: :laughing7:
Jebeni su na srpskim granicama znaju dr#at%!!!
:icon_thumright: :icon_thumright:
Deny:
--- Citat: B.E.R.O. - 09 Studeni, 2011, 00:16:55 ---Ej napravili su novu granicu,kucice sve.... ocigledno se vise ne planiraju siriti!!! :laughing7: :laughing7:
Jebeni su na srpskim granicama znaju dr#at%!!!
:icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ja iz crne gore pa me ne drkaju na srpskoj granici,a de ce do skoro smo bili u zajednici :laughing7:,nego kad vozim djelove iz hr ,napunim terenca,hrvati me rijetko kad pitaju ,traze dokumenta i vozi dalje a na cg granici me drkaju mamu im ,sa janezima nisam imao problema 2-3 puta prelazio granu
steeef:
onda znate da vam zelena karta ne vrijedi za srbiju bosnu crnu goru itd :)
Domba:
Prelazio nebrojeno puta svakaku granicu sa autom koji je na staroga. Uglavnom moj auto ali zbog finacicskih razloga je na staroga. Na prelazu u srbiju me uvijek traze zeleneni karton, uvijek i nitko nista ne kaze. Stovise i adresa mene i staroga se razlikuje, doduse oboje je Osijek. Prelazio u u Mađarsku, Bosnu, Sloveniju. Bio sa autom u Austriji, Njemackoj, Italiji (zaustavila me policija, i nista) Monacu. Bio u Makedoniji, apsolutno nista.
E sada ako treba onda ja imam jako puno srece.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju