Općenito > Propisi

punomoć za vožnju tuđeg vozila???

(1/7) > >>

vktr:
zna li netko nešto o ovome?
nešto sam još prije načuo da to treba za u inozemstvo, ali za po domaćim prostorima mi ni na kraj pameti to nije bilo????

luna500rr:

--- Citat: vktr - 31 Listopad, 2011, 00:09:37 ---zna li netko nešto o ovome?
nešto sam još prije načuo da to treba za u inozemstvo, ali za po domaćim prostorima mi ni na kraj pameti to nije bilo????

--- Kraj citata ---

ma triba racku, ja redovito vozam tudja auta niko nikad rici nato nije reka... to je samo mrtvo slovo na papiru ko i 100 drugih besmislenih zakona koje nasi policajci ionako neznaju...
za inozemstvo (eu) neznam, al u bih ti nece nista...

Miki-speedy:

--- Citat: luna500rr - 31 Listopad, 2011, 00:17:14 ---ma triba racku, ja redovito vozam tudja auta niko nikad rici nato nije reka... to je samo mrtvo slovo na papiru ko i 100 drugih besmislenih zakona koje nasi policajci ionako neznaju...
za inozemstvo (eu) neznam, al u bih ti nece nista...

--- Kraj citata ---
Ma nemojte tako mislit,i kod nas su poceli da udaraju po usima kerovi :icon_thumright:
Al u biti to ti ne treba ako si u svojoj drzavi,x puta sam vozio tudje motore i nikakvih problema

BilyPiton:
nikad problema dok ne bude neka prometna onda ces imat problema i ti i vlasnik-govorim iz iskustva  :toothy3:

vktr:

--- Citat: BilyPiton - 31 Listopad, 2011, 00:59:10 ---nikad problema dok ne bude neka prometna onda ces imat problema i ti i vlasnik-govorim iz iskustva  :toothy3:

--- Kraj citata ---
znači ipak je, ok fala, mislio sam da je to patka nekakva

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju