Tehnički kutak > Tuning skutera
SpeedFight 2 problem, SPEED pomagaj... a i drugi :-)
replcnt:
--- Citat: pitaNS - 15 Ožujak, 2008, 20:53:08 ---pa svaki skut kad je hladan neće krenuti s mesta, i moj izbaci po metra dima i ne može krenuti 15 sec pod punim gasom i onda probije i ide...
Jel na tako nešto misliš?
--- Kraj citata ---
da da, ccc, i moj, iskašlje 2metra kubna dima lol i onda čupne
Drnda:
pa stavi vecu diznu i povecaj ler gas, prije ce ti krecat
speed:
--- Citat: Drnda-1 - 15 Ožujak, 2008, 21:44:33 ---pa stavi vecu diznu i povecaj ler gas, prije ce ti krecat
--- Kraj citata ---
zasto to mislis?
Hrga:
--- Citat: Drnda-1 - 15 Ožujak, 2008, 21:44:33 ---pa stavi vecu diznu i povecaj ler gas, prije ce ti krecat
--- Kraj citata ---
ler gas nema veze sa kretanjem i preformansama :) mislim ima ali ako ga zavrnes do jaja pa da skut odma krece ali to nije to :sad3:
speed:
--- Citat: Hrga - 15 Ožujak, 2008, 21:47:12 ---
--- Kraj citata ---
ler gas nema veze sa kretanjem i preformansama :) mislim ima ali ako ga zavrnes do jaja pa da skut odma krece ali to nije to :sad3:
--- Kraj citata ---
sta da stavi vecu diznu,nema veze sta je on skinuo blokade,nije stavio veci cyl da treba vecu diznu,njemu ce odlicno kretati sa serijskom diznom,a nedostatak vece dizne osjetiti ce se na full gasu kad je potrebno vise benzina a ne na startu,ja sam se vozio sa serijskom diznom bez lulice u airboxu i na rezonantnom spuhu,samo sta sam nesto postelavao
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju