Tehnički kutak > Tuning skutera
SpeedFight 2 problem, SPEED pomagaj... a i drugi :-)
Drnda:
u pravu si speed, ali sam mislio i da radi tih 75 kmh, mu treba veca dizna, a ja bi stavio lakse rolice i povecao ler gas...
speed:
--- Citat: Drnda-1 - 15 Ožujak, 2008, 21:54:20 ---u pravu si speed, ali sam mislio i da radi tih 75 kmh, mu treba veca dizna, a ja bi stavio lakse rolice i povecao ler gas...
--- Kraj citata ---
mora prvo rijesiti start,a ako je decko u gradu,ipak mu je bitnije ubrzanje od kranje,nema sta povecavati ler gas,pa sve cuka i hoce krenut,moj radit tik sta se ne ugasi,ali tek toliko da je ziv,cemu da radi na pojacanom ler gasu,potrosi rezervoar na mjesec samo na ler gas poviseni
SlowRider:
U mene kada uspordeim ler gas na 1300rpm i 2000rpm, malo je brzi odziv na 2000rpm. A najbrzi je kad drzim na 5200rpm da se vrti slobodno i onda nabijes gas, a i malo manje trpi kvacilo...
speed:
--- Citat: SlowRider - 15 Ožujak, 2008, 22:00:11 ---U mene kada uspordeim ler gas na 1300rpm i 2000rpm, malo je brzi odziv na 2000rpm. A najbrzi je kad drzim na 5200rpm da se vrti slobodno i onda nabijes gas, a i malo manje trpi kvacilo...
--- Kraj citata ---
malo trpi??? sve se remen pali unutra,smrad paljevine na siroko
SlowRider:
--- Citat: speed - 15 Ožujak, 2008, 22:02:07 ---
--- Citat: SlowRider - 15 Ožujak, 2008, 22:00:11 ---U mene kada uspordeim ler gas na 1300rpm i 2000rpm, malo je brzi odziv na 2000rpm. A najbrzi je kad drzim na 5200rpm da se vrti slobodno i onda nabijes gas, a i malo manje trpi kvacilo...
--- Kraj citata ---
malo trpi??? sve se remen pali unutra,smrad paljevine na siroko
--- Kraj citata ---
Ako dodas gasa iz nizih okretaja onda jos vise pali kvacilo jer se radilica "zaleti"...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju