Tehnički kutak > Tuning skutera
SpeedFight 2 problem, SPEED pomagaj... a i drugi :-)
uberteam:
Pozdraf...
Nakon što su mi skinute obje blokade (variomat i auspuh) scooter mi kad je hladan neće krenut s mjesta, dam gas ali okretaji polako polako rastu i onda nakon 10-ak sekundi konačno se podignu na neku normalnu razinu i onda on polako bez snage počne kretati... i kad nakon 500 m vožnje stanem i oću krenut opet ista stvar. A onda nakon i tog drugog teškog kretanja je sve ok, kreće kako treba i ide do 75km/h.
Šta bi to moglo bit, u čemu je problem ?
Rolice?
Karburator?
Kuplung?
koji bog... ?
Pozdraf...
3alfa3:
Cini mi se da bi trebalo postelat (vecom dizom) fergazer jer sada skut razvija vecu snagu (zbog skinute blokade spuha), a "hranis" ga i dalje kao zblokiranog.
speed:
kao prvo koliko skut ima km,vjerojatno je novije godiste i imas karb gurtner 12 i diznu 50.nakon skidanja blokade treba se malo postelat karb,probaj skinut karb i procistit dizne,,kad mi reces kolko imas km onda mozemo dalje vidjet koji jos mogu bit problemi
pitaNS:
pa svaki skut kad je hladan neće krenuti s mesta, i moj izbaci po metra dima i ne može krenuti 15 sec pod punim gasom i onda probije i ide...
Jel na tako nešto misliš?
speed:
--- Citat: pitaNS - 15 Ožujak, 2008, 20:53:08 ---pa svaki skut kad je hladan neće krenuti s mesta, i moj izbaci po metra dima i ne može krenuti 15 sec pod punim gasom i onda probije i ide...
Jel na tako nešto misliš?
--- Kraj citata ---
ma njega muci i nakon sta je zagrijan,a ne mogu nista jos rec dok ne znam kolkiko ima skut km
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju