Tehnički kutak > Tuning skutera
SpeedFight 2 problem, SPEED pomagaj... a i drugi :-)
speed:
--- Citat: SlowRider - 15 Ožujak, 2008, 22:08:53 ---
--- Citat: speed - 15 Ožujak, 2008, 22:02:07 ---
--- Citat: SlowRider - 15 Ožujak, 2008, 22:00:11 ---U mene kada uspordeim ler gas na 1300rpm i 2000rpm, malo je brzi odziv na 2000rpm. A najbrzi je kad drzim na 5200rpm da se vrti slobodno i onda nabijes gas, a i malo manje trpi kvacilo...
--- Kraj citata ---
malo trpi??? sve se remen pali unutra,smrad paljevine na siroko
--- Kraj citata ---
Ako dodas gasa iz nizih okretaja onda jos vise pali kvacilo jer se radilica "zaleti"...
--- Kraj citata ---
to stoji,ali da radi na leru ko da ce krenut to nije u redu
SlowRider:
--- Citat: speed - 15 Ožujak, 2008, 22:10:31 ---
--- Citat: SlowRider - 15 Ožujak, 2008, 22:08:53 ---
--- Citat: speed - 15 Ožujak, 2008, 22:02:07 ---
--- Citat: SlowRider - 15 Ožujak, 2008, 22:00:11 ---U mene kada uspordeim ler gas na 1300rpm i 2000rpm, malo je brzi odziv na 2000rpm. A najbrzi je kad drzim na 5200rpm da se vrti slobodno i onda nabijes gas, a i malo manje trpi kvacilo...
--- Kraj citata ---
malo trpi??? sve se remen pali unutra,smrad paljevine na siroko
--- Kraj citata ---
Ako dodas gasa iz nizih okretaja onda jos vise pali kvacilo jer se radilica "zaleti"...
--- Kraj citata ---
to stoji,ali da radi na leru ko da ce krenut to nije u redu
--- Kraj citata ---
Nisi me skuzio al nema veze :frajer:
uberteam:
--- Citat: speed - 15 Ožujak, 2008, 19:25:50 ---kao prvo koliko skut ima km,vjerojatno je novije godiste i imas karb gurtner 12 i diznu 50.nakon skidanja blokade treba se malo postelat karb,probaj skinut karb i procistit dizne,,kad mi reces kolko imas km onda mozemo dalje vidjet koji jos mogu bit problemi
--- Kraj citata ---
godište ti je 2006 a kilometri su 1600, karburator nisam dirao a koliko znam ni na servisu ga nisu štelali ... Na šta moram paziti kad skidam i čistim karburator ? Ako može, da me malo uputiš kako ga očistiti, čime, ispuhati ga kompresorom ili u nekoj tekućini, dizne se posebno odšarafe ili kako to sve ide... ?
Dizna mi se nekako čini da nije premala jer kad se on ugrije ide dobro, i krajnja mi je ok i kretanje, samo tih prvih nekoliko startova me zafrkava.... a u gradu sam i na semaforu nije baš zgodno ujutro kad je gužva a semafor se upali a ti nemreš krenut s mjesta....
To me najviše mući jer mi se to nije događalo prije skidanja blokade.....
Thnx i svima ostalima na savjetima....
Hrga:
jel ti to samo ujutro, par km ili duze? koju svjecicu imas?
3alfa3:
Ja cu opet ponoviti:
Kad se na auspuhu skine blokada, ispuh postaje protocniji i snaga koju motor daje se poveca. Kako iz necega tu snagu treba stvoriti (smjesa benzina i zraka) postaje prilicno jasno gdje je problem ako je skuter sa blokadama (manjom snagom) isao kako treba.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju